Nové detaily o prototype Nintendo NX konzoly

Stojí za nimi insiderka, ktorá si hovorí Emily Rogers. Čo zaujímavé prezradila ?

pridal Gam_er 27.8.2016 o 20:28 pod hry
Nové detaily o prototype Nintendo NX konzoly

HRY > NOVINKY >

Spoločnosť Nintendo by mala v dohľadnej dobe čoskoro predstaviť ich novú konzolu, ktorá nesie názov NX. Okolo nej sa šíri množstvo dohadov a odhalení od doby, kedy ju Nintendo potvrdilo. Pred pár hodinami s niekoľkými prišla aj insiderka Emily Rogers, ktorá sa údajne pohybuje v prostredí vývoja tejto konzoly. 

Podľa nej, mal prototyp Nintendo NX 6,2" 720p multi-touch displej. Vo finálnej verzii by sa to však mohlo zmeniť a insiderka si nie je istá, či nakoniec pôjde o väčší alebo menší displej. Okrem toho ešte prezradila, že dokovacia stanica prototypu mala 2 USB porty, no tiež nevie, či sa toto číslo vo finálnej verzii nezmení. 

Na Nintendo NX sú tiež kladené vysoké očakávania a spoločnosť si uvedomuje, že by mala lepšie komunikovať so zákazníkmi a dôkladne im predstavovať svoje myšlienky, aby boli u nich ľahšie chápané. O firemnej stratégii prezradil niečo Reggie Fils-Aimé v nedávnom rozhovore:

„Jednou z vecí, ktorú musíme urobiť pri vydaní NX lepšou, je komunikácia s našimi zákazníkmi a tiež správne polohovanie tejto konzoly na trhu. Musíme odvádzať lepšiu prácu pri tom, aby sme pomáhali ľuďom pochopiť jedinečnosť konzoly NX, čo povzbudí ich herné zážitky. Tiež sa musíme zamerať na dôkladné plánovanie softvéru, aby sme si u NX udržali nepretržitý prúd skvelých herných titulov a aby sme motivovali stále viac a viac ľudí na nákup tejto konzoly.“ 

Ako sa tieto plány nakoniec vydaria, koľko únikov sa potvrdí a ako bude nakoniec finálna verzia Nintendo NX vyzerať, uvidíme pri jej predstavení a na vlastnej koži si to vyskúšame v marci budúceho roku, kedy je naplánované jej vydanie. 

Čo sa týka vnútorností,podľa predchádzajúcich informácii bude mať tablet v sebe nový Nvidia Tegra čip, či bude mať v sebe nejaký čip aj samotný dock, čím by mohol zvýšiť grafickú kvalitu hier to zatiaľ nevieme.





Páči sa mi!

Zaradené pod: nintendo nx, tablet, nvidia, nintendo






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19561)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk