Týždenník - Na bojisku

Tento týždeň nám začala beta Battlefieldu 1, mali sme tu novinky z PAX, novinky z hardvéru, objavili sa aj prvé nákresy PS4 Neo.

pridal saver 4.9.2016 o 23:27 pod hry
Týždenník - Na bojisku

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám začala beta Battlefieldu 1, mali sme tu novinky z PAX, novinky z hardvéru, objavili sa aj prvé nákresy PS4 Neo.  Tá by mala byť predstavená už tento týždeň spolu s PS4 slim. PS4 slim je už jasná keďže v emirátoch je rovno v predaji, ale PS4 neo máme zatiaľ len nákresy v čiernej a bielej farbe. Mala by však byť biela, aby sa odlíšila od starej konzoly. Čo sa týka dátumu vydania, ten je otázny, hlavne potom ako Sony odložilo Gran Turismo Sport na rok 2017. Konzole by tak chýbal veľký launch titul, ale stále to môžu spojiť s launchom PS VR a teraz a jeseň smerovať na virtuálnu realitu.

Mimo toho práve prebieha veľká otvorená beta Battlefieldu 1 a to na všetkých platformách vrátane PC, to minule obišiel Titanfall 2 a obíde ho aj beta nového a starého Call of Duty. Za to Battlefield 1 v bete exceluje ako optimalizáciou, tak aj vizuálom a samotnou hrateľnosťou. Nechýba ani zaujímavá atmosféra, ktorú navodila retro výstroj a staré vozidlá, plus potešia zmeny počasia a časov dňa, ktoré menia taktiku na mape.

Z iných noviniek nám Mafia III predstavila svoj DLC obsah, kde budú rôzne free prídavky ale hlavne tri rôzne orientované príbehové epizódy.  Ubisoft k tomu priblížil troch hrdinov svojej hry For Honor. Shadow Warrior 2 dostal PC dátum na október, konzoly prídu budúci rok, Forza Horizon 3 predstavila svoje požiadavky a keď sme pri nej objavila sa už na predobjednávku na Windows Store. World of Warcraft dostal expanziu Legion a bola ohlásená nová edícia Duke Nukem 3D k 20. výročiu vydania hry.  A najdôležitejšou správou pre japonských hráčov je prechod Dead or Alive Extreme 3 do VR

   

Veľa toho bolo z hardvéru, keďže prebiehala IFA výstava a napríklad Acer na nej ukázal svoje upgradnuté herné notebooky a aj jeden nový s dvomi GTX1080 čipmi, svoje notebooky upgradol aj Alienware, Logitech rozbehol novú hernú sériu Prodigy s lacnejšími zariadeniami, už sme sa stihli pozrieť na G231 Prodigy herný headset, pridali aj tiché myši a jednu multidesktopovú myš. My sme sa od nich pozreli ešte na G Pro myš a G933 herný headset teraz v bielej farbe. Pekný súhrn ostatných vecí z IFA výstavy nájdete na techradare, boli tam hodinky, mobily, TV a rôzne ďalšie zariadenia.

My sme priniesli recenziu na No Mans Sky,  pozreli sme sa na knihy Metro 2033 - 2035, doplnili sme to dojmami z Gamescomu na Call of Duty Infinite Warfare, rovnako dojmy dostal Shadow Warrior 2 a aj kartová Witcher hra Gwent. Pridali sme Skylanders Imaginators a Styx Shards of Darkness, recenziu dostali nový Wormsovia WMD a hra Bound.  V článku sme si rozobrali, ktoré strategické hry sa oplatí zahrať.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk