Kluby a hľadanie skupín je už dostupné na Xbox One pre preview užívateľov

Po aktuálnom update si preview užívatelia na Xbox One už budú môcť vytvoriť vlastný klub a hľadať skupiny s hráčmi podobného zamerania ako oni.

pridal saver 7.9.2016 o 12:21 pod hry
Kluby a hľadanie skupín je už dostupné na Xbox One pre preview užívateľov

HRY > NOVINKY >

Po aktuálnom update si preview užívatelia na Xbox One už budú môcť vytvoriť vlastný klub a hľadať skupiny s hráčmi podobného zamerania ako oni.

Kluby

Hráči si budú vytvárať vlastné klubu, do ktorých sa budú môcť prihlasovať ďalší hráči, môžu medzi sebou komunikovať a koordinovať si napríklad multiplayerové turnaje, komunikovať, vymieňať obsah.  

Looking for Group (LFG)

Hľadanie skupín je na rýchle vyhľadanie hráčov, s ktorými by ste mohli hrať. Vyberiete si hru, herný mód, špecifikujete typ hráčov, pravidlá, napríklad či sú priateľskí, ale napríklad aj to ako sú na tom v hre a systém vám vypíše potenciálnych adeptov. Následne sa s nimi môžete pripojiť do party chatu a začať hrať.

Rebríčky

Ďalším prídavkom sú Gamescore rebríčky, ktoré zhŕňajú vaše nahraté achievement skóre po celý mesiac. Na začiatku každého mesiaca sa zresetujú a môžete s priateľmi začať súperiť o najlepšie skóre mesiaca.

Emoji

Z iných drobností ešte do Xbox One klávesnice pribudli Emoji smajlíky a teda budete sa môcť rozmanitejšie vyjadrovať pri správach svojim priateľom a nepriateľom.

Preview užívatelia dostanú tieto updaty teraz, bežní hráči do niekoľkých týždňov. Následne ďalším veľkým updatom, ktorý príde čoskoro bude Arena, v ktorej budete môcť vy, alebo aj vydavatelia hier plánovať turnaje v tituloch. K tomu ešte pribudne aj Achievement Rarity parameter, ktorý ukáže aký je ktorý achievement vzácny.





Kluby a hľadanie skupín je už dostupné na Xbox One pre preview užívateľov  Kluby a hľadanie skupín je už dostupné na Xbox One pre preview užívateľov
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19598)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk