V MMORPG pre nežnejšie pohlavie svoju nepriateľku zničíte ohováraním

Ever, Jane nie je o drakoch, mečoch a obrovských raidoch, ale o spoločenskom postavení, klebetení a obrovských báloch.

pridal roberto 16.9.2016 o 20:53 pod hry
V MMORPG pre nežnejšie pohlavie svoju nepriateľku zničíte ohováraním

HRY > NOVINKY >

Ako by MMORPG-éčka vyzerali, keby mali viac hráčov nežnejšieho pohlavia? Zabi alebo buď zabitý by nahradilo pozvi alebo buď pozvaný na návštevu? Spory neriešené mečom ale ohováraním? Obrovské raidy nahradené obrovskými bálmi? Môže to znieť ako vtip, ale presne toto prisľúbila skúsená vývojárka Judy Tyrerová Kickstarteru v roku 2013 a od hráčov a hráčiek dostala takmer 110 tisíc dolárov.

Aby sme námet lepšie pochopili, najlepšie bude začať od mena pripravovanej MMORPG - Ever, Jane. Odkazuje na spisovateľku Jane Austenovú, ktorá na začiatku 19. storočia písala takzvané "rodinné romány". Hrdinkami jej príbehov boli vždy inteligentné ženy z lepšej spoločnosti a zápletka sa spravidla týkala lásky a ich veľkému questu nájsť si spoločensky prijateľného partnera. Tieto knižky a žáner MMORPG má Tyrerová najradšej a ako iní nezávislí autori videohier, aj ona ich chce skĺbiť do jedného originálneho diela. V jej hre sa nebudú zabíjať draci vo fantasy svete, budú sa robiť intrigy a získavať dôvera v Anglicku ešte plne nezasiahnutým priemyselnou revolúciou.

V MMORPG pre nežnejšie pohlavie svoju nepriateľku zničíte ohováraním

"Chcem tento trh otvoriť ženám," povedala v nedávnom rozhovore pre Engadget autorka s tým, že počíta aj s mužskými hráčmi, ale priemerný hráč jej hry je žena. Ne-hráčkam má byť prispôsobená aj hrateľnosť a questy by sa mohli točiť okolo hľadania vzácnych kvetín a prezrádzania tajomstiev. Tajomstvo a diskrétnosť majú nakoniec hrať kľúčové úlohy. Vzhľadom na historické obdobie by v hre mohli vzniknúť aj homosexuálne páry a večierky by nakoniec mohli skončiť zaujímavými a veľmi súkromnými "rozhovormi" v oddelených miestnostiach. Nakoniec, vtedajší panovník bol známy organizátor orgií... Všetko musí ale prebiehať nenápadne, inak budú dotyční vyhostení kamsi do Austrálie, čím samozrejme prídu o svoj spoločenský status.

V MMORPG pre nežnejšie pohlavie svoju nepriateľku zničíte ohováraním

Mohla by takáto MMORPG naozaj vzniknúť a uspieť? Autorka naďalej verí, že áno, hoci priznáva, že projekt požiera posledné vyzbierané financie a napriek nedávnemu spusteniu otvoreného beta-testu je naďalej veľmi ďaleko od dokončenia. Pomôcť má pripravovaný free-to-play režim, prostredníctvom ktorého sa hráč dostane do úlohy sluhu/slúžky, ktorý/á však môže stúpať po spoločenskom rebríčku. Otvorená beta by ale hlavne mala zaujať investorov. Znie to nepravdepodobne, zastaralá grafika je veľkým hendikepom, ale aspoň si predstavte, že by ste raz naozaj niekomu poriadne nakopali zadok nečakaným odmietnutím pozvania na čaj. Vzrušujúce! Alebo nie?





V MMORPG pre nežnejšie pohlavie svoju nepriateľku zničíte ohováraním  V MMORPG pre nežnejšie pohlavie svoju nepriateľku zničíte ohováraním  V MMORPG pre nežnejšie pohlavie svoju nepriateľku zničíte ohováraním
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19539)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk