Remake Princess Maker 2 príde na Steam v angličtine 3. októbra

Hru si na Steame môžete predobjednať už za 3 dni.

pridal Gam_er 23.9.2016 o 12:11 pod hry
Remake Princess Maker 2 príde na Steam v angličtine 3. októbra

HRY > NOVINKY >

CFK je spoločnosť, ktorá v Kórei pôsobí ako vydavateľ aj developer a jej špecialitou sú rôzne japonsky lokalizované hry. Teraz sú však autori hrdí na to, že môžu predstaviť ich obľúbený simulátor života Princess Maker 2, ktorý dorazí na Steam v anglickej lokalizácii. 

Ide o remake klasickej verzie Princess Maker 2, ktorá vyšla v roku 1993. Táto verzia je nepochybne najlepšou hrou v sérii, pretože svojho času prekonala očakávania a potešila mnohých hráčov na ázijskom trhu. V hre je hráč poverený starostlivosťou o mladé dievča. Musí prevziať zodpovednosť za jej vývoj z dievčaťa na mladú ženu, medzi desiatym a osemnástym rokom jej života. Je potrebné aby vyrastala s láskou a starostlivosťou ako vaša dcéra.

Ona samotná bude mať možnosť získať vzdelanie, prácu na čiastočný úväzok a dokonca aj bojový výcvik. Počas ôsmych rokov vašej starostlivosti záleží len na vás čo z nej vyrastie, na základe vašich metód, ktoré použijete pri jej vzdelávaní, vašich rozhodnutiach a ich dopade, pričom budú generované rôzne akcie. Princess Maker 2 bude disponovať farebnou grafikou, umeleckým dizajnom a po prvý krát v sérii developer CFK implementoval plnú japonskú hlasovú lokalizáciu pre všetky in-game postavy. 

Vzhľadom na to, že hra bude vydaná na Steame, vývojári nezabudli ani na achievmenty a systém kárt. Princess Maker 2 vychádza 3. októbra s tým, že jej predobjednávky štartujú už za 3 dni, t.j. 26. septembra. Ak si hru predobjednáte, získate 20% zľavu z jej plnej ceny. Viac informácií nájdete na jej oficiálnej Facebook stránke. 





Remake Princess Maker 2 príde na Steam v angličtine 3. októbra  Remake Princess Maker 2 príde na Steam v angličtine 3. októbra  Remake Princess Maker 2 príde na Steam v angličtine 3. októbra
Remake Princess Maker 2 príde na Steam v angličtine 3. októbra  Remake Princess Maker 2 príde na Steam v angličtine 3. októbra
Páči sa mi!

Zaradené pod: princess maker 2






Remake Princess Maker 2 príde na Steam v angličtine 3. októbra
PC

Vývoj: CFK / CFK
Štýl: Adventúra
Dátum vydania: 3. október 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk