Valve plánuje zmeny do Steamu

Po aktualizácii sa zmení vzhľad hlavnej stránky a budú vám ponúkané iba tie nové hry, ktoré by vás mali zaujímať.

pridal roberto 26.9.2016 o 10:40 pod hry
Valve plánuje zmeny do Steamu

HRY > NOVINKY >

Valve má v pláne už čoskoro upraviť Steam Store. Balík by mal obsahovať úpravu vzhľadu domovskej stránky, zlepšenie navigácie pomocou stĺpca v ľavej časti , sledovanie aktivity "priateľov" a ďalšie novinky. Už predchádzajúca veľká aktualizácia mala za úlohu dostať hráčovi pred oči tie hry, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou vzbudia jeho záujem. Ďalšia aktualizácia pôjde v jeho stopách a tiež pridá lepšie možnosti triedenia a vyhľadávania hier.

Na domovskej stránke sa objavia väčšie obrázky a odstránia sa zbytočnosti a v ľavom stĺpci sa objavia nové sekcie. Na obrázku je vidieť možnosť nechať si rýchlo zobraziť nové i čoskoro vychádzajúce hry a špeciálne ponuky - zľavnené hry. Tieto veci sa teraz nachádzajú v spodnej časti hlavnej stránky a zrejme nie sú veľmi využívané.

Valve plánuje zmeny do Steamu

Tiež sa budú zobrazovať hry, ktoré si nedávno kúpili a hrajú ľudia zo zoznamu priateľov a pri návšteve sa nevyhnete pohľadu na sekciu s novými bestsellermi.

Valve plánuje zmeny do Steamu

Nazbierané údaje o preferenciách konkrétneho hráča Valve využije aj pri ponúkaní nových hier. Teraz sa novinky zobrazujú v jednej veľkej kope a málokto si pozrie viac než prvých pár. Po aktualizácii by používateľovi malo byť ponúkané menšie množstvo nových herných titulov, avšak balík bude automaticky zostavený špeciálne pre neho. Podobné to bude s upozorňovaním na novinky v už existujúcej hre, ktoré sa zobrazia jej majiteľom, používateľom, ktorí ju majú na zozname želaní a ešte tým, u ktorých Steam vyráta určitú pravdepodobnosť zakúpenia hry.

Opäť sa pozmení systém kurátorov, ktorých príspevky sa na hlavnej stránke zobrazia iba v prípade, že hru odporúčajú, pokým ostatné príspevky zostanú iba na stránke hry. Hry odporúčané kurátorom by mali byť lepšie viditeľné pre jeho sledovateľov. Aktualizácia by mala byť vydaná behom najbližších týždňov.





Páči sa mi!

Zaradené pod: Steam






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17921)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk