Aký bude singleplayer v Battlefield 1?

DICE priblížilo singleplayerovú kampaň, ktorú prinesú v Battlefield 1 titule.

pridal saver 27.9.2016 o 20:33 pod hry
Aký bude singleplayer v Battlefield 1?

HRY > NOVINKY >

DICE priblížilo singleplayerovú kampaň, ktorú prinesú v Battlefield 1 titule. Ako už pri ohlásení hovorili, nebude to tentoraz jednoliaty príbeh, ale kampaň bude rozdelená na rôzne boje, rôznych postáv. Nazvali to War Stories, bojové príbehy, ktoré budú zamerané na určitého protagonistu s jedinečným pozadím a špeciálnymi skillmi. Ich primárnym cieľom nebude vojna, ani história, ale osobný príbeh danej postavy.

   

Snažili sa v príbehoch toho zachytiť čo najviac z ponuky prvej svetovej vojny, vybrali tak rôzne postavy verné svojmu umiestneniu a snažili sa z nich vytiahnuť čo najviac. Obetovali tak jeden súvislý príbeh, ale získali tak oveľa viac rozmanitosti a atmosféry.

Napríklad jeden z príbehov je nazvaný Through Mud and Blood, odohráva sa na konci vojny a zachytáva posádku britského Mark V tanku. Zameraný je na mladého vojaka, ktorý bol pridelený k posádke ako šofér. Nemá však žiadne skúsenosti s modernou technikou. Musí sa učiť a musí sa učiť rýchlo.  Rovnako si musí získať dôveru svojej posádky, čo ukazuje sociálnu dynamiku v príbehu a robí to celé osobným zážitkom. Danny Edwards je našou postavou, je šoférom, nie je dobrý sniperom, pilotom ani demoličným expertom je len bývalým šoférom. Vie šoférovať a vie opravovať veci. Tam začínate...

Aký bude singleplayer v Battlefield 1?

Predtým autori v kampani vždy zachytávali situáciu z pohľadu vašich očí, ale teraz sa to zmení a v prestrihových scénach často uvidíte aj svoju postavu. Je to preto, aby ste sa s postavou lepšie zosobnili, videli čo cíti, videli jej tvár.

Z hrateľnosti sa teraz inšpirovali voľnosťou multiplayeru. Dostanete úlohu a často budete musieť improvizovať, aby ste ju splnili. Napríklad v Through Mud and Blood  je časť nazvaná Fog of War, kde sa ocitáte v lese v hmle. Pre slabú viditeľnosť idete pešo pred tankom a ničíte nepriateľské stanovištia.  Môžete používať nálože na ich likvidáciu, môžete sa k nim priplížiť a zlikvidovať ich potichu na nablízko. Bude to na vás. Alebo ak sa dostanete rozsiahlej základni so zbraňami, môžete ju buď zničiť, alebo použiť zbrane proti nepriateľom.  Je tu aj možnosť zničiť posádku nepriateľského tanku a získate tak do tímu ďalší tank. Všetko je navrhnuté na voľnosť, tak ako multiplayer.

Aký bude singleplayer v Battlefield 1?

Popritom stretnete aj skutočné historické postavy, napríklad Lawrenca z Arábie a chýbať nebude Red Baron. Napríklad Lawrence bude jednou zo slabších postáv v Battlefielde 1, keďže technologická sila jeho rebelov je minimálna, majú len pušky a kone. Osmanská ríša vysiela proti nim veľký obrnený vlak nazvaný The Canavar alebo beštia a vy ho musíte zastaviť.  V tejto misii preberiete arabského rebela, ktorý je pravou rukou Lawrenca a musíte s ním bojovať proti veľkej presile, taktizovať, ničiť nepriateľské stanovištia, oslobodzovať vybavenie a nakoniec vtiahnuť tak obrnený vlak do finálneho boja.

Je to len malý náznak príbehov, ktoré v hre zažijeme už 21. októbra.  Spolu to bude 7 epizód s 20 misiami.





Aký bude singleplayer v Battlefield 1?  Aký bude singleplayer v Battlefield 1?
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk