Týždenník - Späť na bojiská

Tento týždeň vás zaujalo predstavenie singleplayeru v Battlefielde 1, Forza Horizon 3 a aj Bioshock kolekcia.

pridal saver 2.10.2016 o 21:50 pod hry
Týždenník - Späť na bojiská

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň vás zaujalo predstavenie singleplayeru v Battlefielde 1, Forza Horizon 3 a aj Bioshock kolekcia.

   

Špeciálne singleplayer v Battlefielde 1 bol výrazný, keďže autori priblížili nový koncept kampane, kde budeme sledovať príbehy piatich bojovníkov a ich osobný pohľad na vojnu. Každý bude iný, každý nám ukáže iné bojisko vojny a iný národ. Na aktuálnom Twitchcone priniesli aj prvú ukážku:

     

Forza Horizon 3 pre zmenu priniesla haldy záberov z photomódu, ktoré sú vďaka PC verzii rovno v 4K, ukázala ako ide na PC a Microsoft jej spustil aj kampaň s Asus notebookmi, kde hru k nim dostanete zadarmo. My sme priniesli videorecenziu.

Ak by ste chceli viac simulačnú racingovku, Assetto Corsa už prišlo na konzoly a spustili sme hre aj dve súťaže, jedna je v magazíne, druhá je štandardná. Pridali sme aj súťaž o grafickú kartu.  Z iných recenzií sme priniesli pohľad na Bioshock: The Collection, ktorá sa oplatí zobrať, ak ste tituly nehrali v minulej generácii, pozreli sme sa aj na parádny puzzle titul The Turing Test, ktorý veľmi pripomína Portal, recenziu na stratégiu Meridian Squad 22, Sonic Boom: Fire & Ice a mobilný titul Sacred Legends a konverziu mobilného titulu na PC a konzoly Riptide GP: Renegade. Pridali sme dojmy na Sea of Thieves, Divinity: Original Sin II a Everspace.

Z iných noviniek vyšiel na Steame Quantum Break od Remedy, ktorý však ponechal svoj systém renderovania z Xbox One a jediné čo zmenil je DX12 na DX11. To však pomôže hlavne starším a slabším Nvidia kartám, špeciálne GTX970, ktorá ide o 20-30% lepšie. Výkon AMD kariet sa však nemení. Popritom Kingdom Come: Deliverance dostalo vydavateľa a bude ním Deep Silver, Titanfall 2 ukázal singleplayer v krátkom videu, predstavených bolo aj úvodných 20 minút z Gears of War 4.

Začalo sa aj viac hovoriť o ohlásení Nintendo NX, ktoré by mohlo byť predstavené už teraz v októbri, naznačuje to aj intenzívnejší teasing Beyond and Good and Evil 2, teda titul, ktorý má byť časovo NX exkluzívny. Okrem toho sme tu mali aj fotku, ktorá by mohla zachytávať novú konzol. Aj keď dúfajme, že nie je pravdivá a minimálne ovládače budú dizajnovo lepšie. 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19621)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk