Friday the 13th sa dočká odloženia na jar 2017, pridá však kampaň

Singleplayer vyjde po multiplayerovej časti a nebude zdarma pre každého. Zahrať si však budeme môcť po novom aj za hlavného zabijaka série. Aké sú podmienky ?

pridal Gam_er 14.10.2016 o 14:51 pod hry
Friday the 13th sa dočká odloženia na jar 2017, pridá však kampaň

HRY > NOVINKY >

Vydavateľ Gun Media dnes oznámil, že jeho hororová hra Friday the 13th: The Game, ktorá mala vyjsť do konca tohto roka bude odložená na jar 2017, na zatiaľ nešpecifikovaný dátum vydania. Avšak hra bude okrem multiplayerovej časti obsahovať aj hru pre jedného hráča, čo je novinkou nakoľko s ňou autori od začiatku nerátali.

„Chceme hráčov ubezpečiť aby si boli istí, že prikloniť sa k rozhodnutiu odložiť hru pre nás nebolo ľahké ale veríme, že pozitíva prevažujú nad negatívami. Každý deň sme na našich sociálnych sieťach čítali požiadavky od mnohých hráčov na to, aby sme zapracovali do hry tiež režim singleplayer a jednou z požiadaviek bol aj hrateľný charakter Tommyho Jarvisa.

Našich fanúšikov sme nemohli ignorovať a po zabezpečení financií vám radi oznamujeme, že na týchto veciach pracujeme. Je nepríjemné, že dochádza k odloženiu, no čakanie nebude v konečnom dôsledku príliš dlhé a hra ponúkne fanúšikom v dlhodobom horizonte oveľa viac,“ hovorí šéf štúdia Fumcom Wes Keltner.

Jar budúceho roku nám teda prinesie hrateľný charakter Tommyho Jarvisa a spomínaná je aj mapa Packanack Lodge. Singleplayer vyjde však až v lete budúceho roku s tým, že nebude zadarmo pre všetkých hráčov.

Tento režim zdarma získajú iba hráči, ktorí prispeli na hru prostredníctvom kampane na Kickstarteri alebo si predobjednajú jej buď fyzickú, alebo digitálnu kópiu. Všetci ostatní budú musieť zaplatiť zvýšenú cenu za digitálnu verziu, ktorá je aktuálne stanovená na 40 dolárov, pričom fyzická kópia nemení cenu a bude stáť naďalej 60 dolárov. 





Friday the 13th sa dočká odloženia na jar 2017, pridá však kampaň  Friday the 13th sa dočká odloženia na jar 2017, pridá však kampaň  Friday the 13th sa dočká odloženia na jar 2017, pridá však kampaň
Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk