Counter-Strike: Global Offensive dostalo upravenú mapu Inferno

Po rokoch bojov sa reaguje na žiadosti komunity a spolu s novým vizuálom prichádza nový dizajn, objavujú sa otvorenejšie priestranstvá a mizne lapač guliek.

pridal roberto 16.10.2016 o 14:38 pod hry
Counter-Strike: Global Offensive dostalo upravenú mapu Inferno

HRY > NOVINKY >

Po rokoch existenie Counter-Strike: Global Offensive už bolo načase trochu upraviť mapu Inferno. Samozrejmosťou je úprava vizuálu, a nie malá, ale pri hraní si všimnete aj iné rozdiely. Celkovo vývojári z Valve sledovali dva ciele. Chceli, aby hráči mali lepší rozhľad a aby sa mohli pohybovať v skupinách. Okrem toho bolo zapracovaných niekoľko pripomienok komunity.

Bombsite A

Tím, ktorý zabral túto časť mapy bol vo veľkej výhode, keďže mal veľa dobrých obranných pozícií. Úpravy sa preto snažia pomôcť útočníkom, umožniť im na začiatku útoku efektívne využiť dymové a oslepujúce granáty. Strecha zakrývajúca kľúčové miesto bola odstránená, aby boli priestory lepšie osvetlené a zastrieľali si ostreľovači na oboch stranách. Automobil slúžiaci ako cesta k balkónu bol nahradený dreveným vozom, aby cesta hore nebola tak komplikovaná. Ďalšou väčšou zmenou je úprava tzv. "temnej" spálne, ďalšieho dobre brániteľného miesta, ktoré teraz vyzerá viac ako v CS 1.6.

Bombsite B

Prístupová cesta vedúca hore je teraz otvorenejšia, čo útočníkom umožní voľnejší pohyb, ale tiež sú zraniteľnejší granátmi. Auto na hornom konci bolo nahradené prestreliteľnými drevenými sudmi. Posledný úsek cesty k bombsite bol tiež rozšírený, ale teroristom dáva pár príležitosti kryť sa a CT už túto časť mapy nemôžu zasypávať granátmi z iných častí mapy.

Stred mapy

Tu je najväčšou zmenou úprava podchodu spájajúceho mid a alt-mid. Pri vchode zo stredu je potrebné prikrčiť sa, ale približne od polovice tunela sa už dá chodiť. Tiež zmizla pouličná lampa, ktorá si po absorbovaní miliónov guliek už zaslúžila odchod na odpočinok.

T Spawn má konečne otvorený druhý východ, ktorý hráča zavedie rovno na alt-mid. Novú verziu mapy Inferno už nájdete v Reserves Map Group. Jej súčasnú podobu máte považovať za beta-verziu a vývojári vás vyzývajú, aby ste prípadné pripomienky adresovali priamo im.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19598)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk