Týždenník - Jeseň je v plnom prúde

Jesenná herná nádielka expanduje a po Gears of War 4 a Mafii 3 nám prichádza Battlefield 1.

pridal saver 16.10.2016 o 21:57 pod hry
Týždenník - Jeseň je v plnom prúde

HRY > NOVINKY >

Jesenná herná nádielka expanduje a po Gears of War 4 a Mafii 3 nám prichádza Battlefield 1. Všetky tri hry ovládali tento týždeň. Na Mafiu 3 sme priniesli recenziu a dali sme jej 7.0, kde napriek orezaniam a neoptimalizovanej grafike, atmosféra, príbeh a kvalitná akcia nechýbajú. Je hlavne škoda tých orezaní oproti dvojke, kde je otázne, kam vlastne chcú autori sériu smerovať.

   

Oproti tomu Gears of War 4 má smerovanie jasné a aj keď Coalition štúdio začalo opatrne a veľa noviniek nepridávalo, ponúklo v hre veľmi slušnú ponuku s kvalitným technickým spracovaním. Dokonca nechýba ani splitscreen, ktorý sa nejako z hier začal vytrácať. Aj keď majú tam teraz pri štarte nejaké problémy s matchmakingom. My sme našu recenziu obohatili o videorecenziu.

Čo sa týka Battlefieldu 1, ten spustil tento týždeň early access pre EA Access a Origin Access hráčov a práve ponúka pekný zahrievací multiplayer. Embargo na recenzie končí už zajtra a vyzerá, že môžeme čakať vysoké hodnotenia. Autori totiž ponúkli ako kvalitný multiplayer, tak aj jeho rozšírenie v Operations móde (dnes sme si ho aj opísali), tak aj jedinečný singleplayer, kde sa zamerali na boje a samotných vojakov a nie na jednotný príbeh. Je to ako návrat do časov prvých Medal of Honor a Call of Duty hier, ktoré jedinečne zachytili najväčšie boje v druhej svetovej vojne. Tu je obdoba toho len v prvej svetovej vojne a aj s nahliadnutím na ľudský rozmer, kde do prestrihových animácií EA nalialo poriadne peniaze. To všetko spolu s parádnou optimalizáciou a grafikou Frostbite enginu sú adeptom na jeden z najlepších titulov roka. 

Call of Duty to bude mať ťažké. Hlavne tento rok už s obohratým futuristickým štýlom, ale budúci už všetko môže byť iné. Podľa prvých správ sa séria tiež pozrie späť do minulosti a konkrétne do Vietnamskej vojny.

Z iných noviniek Ubisoft ponúkol zadarmo Beyond and Good & Evil, Valve upravilo Inferno mapu v CS GO, Hitman už naplánoval záber prvej série na koniec tohto mesiaca. Mali sme tu aj pekný mod pre Zaklínača 3 a práve vydaný Shadow Warrior 2 ponúkol ako prvá hra na PC HDR mod a aj Multires shading od Nvidie. Nakoniec jedna zaujímavosť, viete koľko zaplatíte za najlepší tím vo FIFA 17?

   

Okrem toho vyšiel aj PS VR, ktorý už testujeme a čoskoro prinesieme našu recenziu zariadenia, ako aj prvých titulov. Zatiaľ sme si zhrnuli neherné zážitky a aj recenzie niektorých hier. A rovnako v oblasti virtuálnej reality sme videli nové ovládače pre HTC Vive, ktoré vyzerajú prirodzenejšie a vyzerá, že lepšie padnú do ruky. Keď sme už pri VR, pozrime sa ako by mohol vyzerať GTA VR v budúcnosti.

Z recenzií sme priniesli už spomínanú Mafiu 3, ale ohodnotili sme aj World of Warcraft: Legion, poorali sme polia vo Farming Expert 2017, ktorý posúva farmárske hry na novú úroveň aspoň vo vyššom zapracovaní reality. Zrecenzovali sme Virginiu - zvláštnu vizuálnu novelu bez hrateľnosti, futuristický Redout, indie titul Solar Shifer EX, zombie survivalovku vo vlaku Final Station. Nakoniec aj japonskú odreagovačku Gal*Gun: Double Peace, pridali sme JRPG Odin Sphere: Leifthrasir a z Japonska sa prihlásil aj Mario Party: Star Rush.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19545)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk