Football Manager 2017 bude simulovať efekty Brexitu

Ako výstup Veľkej Británie z EÚ ovplyvní celú hru?

pridal Gam_er 19.10.2016 o 6:53 pod hry
Football Manager 2017 bude simulovať efekty Brexitu

HRY > NOVINKY >

Sports Interactive sa vždy snažili o to, aby bol ich Football Manager čo najviac autentický manažér futbalu. Transfery, tréningy a taktika zápasov je tu zapracovaná naozaj hlboko a ide o návykovú zmes stratégie, štatistík a šťastia. Najnovšia verzia tohto futbalového manažéra bude ešte o kúsok vpred tým, že zahrnie referendum Británie o výstupe z Európskej únie. 

Veľká Británia spustí článok 50 do konca marca 2017, čo odštartuje jej definitívne oddelenie od EÚ. To by mohlo mať tiež finančné a právne dôsledky na futbalový priemysel, čo chcú vývojári napodobiť. Problém je v tom, že ak by sa to stalo, predpovedať presné dôsledky je naozaj zložité. Spojené kráľovstvo bude koniec koncov musieť rokovať o podmienkach svojho nového vzťahu s EÚ a tým pádom je v hre viacero scenárov. 

Režisér hry povedal, že keď ju budete hrať, budete upozorňovaní od dvoch do desiatich rokov na to, že obchodné rokovania stále prebiehajú. Neskôr budete upozornení na to, že VB si musí vybrať jednu z troch dohôd, kde patrí Soft Brexit, ktorý umožní voľný pohyb pracovnej sily, Hard Brexit, ktorý by kategorizoval hráčov EÚ a v hre je aj tretí scenár, kde by boli futbalisti považovaní za zabávačov, čo by im umožnilo ľahšie získať prácu. 

Možnosť Hard Brexitu bude mať na manažérov najvyšší vplyv. Hráči žijúci mimo Veľkú Britániu budú musieť žiadať o pracovné povolenie založené na bodovaní, bez ohľadu na to, či sú z územia Európskej únie. To by malo urobiť niektoré prestupy naozaj obtiažne a prinúti to trénerov tiež k tomu, aby sa namiesto zahraničného hráča pozreli po britskej alternatíve.

Ak by platili tieto pravidlá, hráči ako N'Golo Kante a Dimitri Payet by neboli schopní získať pracovné povolenie na presun do Premier League. Football Manager je teda predovšetkým o detailoch a zahrnutie dôsledkov Brexitu je iba snahou autorov posunúť hranicu reálnosti ešte ďalej. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: Football Manager, brexit






PC

Vývoj: Sports Interactive
Štýl: Managementová
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk