Týždenník - Nintendo sa prebudilo

Máme za sebou ďalší plodný týždeň, kde nám ako Nintendo ohlásilo svoju novú konzolu, tak Rockstar predstavil svoju ďalšiu hru a Battlefield 1 už plne vyšiel.

pridal saver 23.10.2016 o 21:03 pod hry
Týždenník - Nintendo sa prebudilo

HRY > NOVINKY >

Máme za sebou ďalší plodný týždeň, kde nám ako Nintendo ohlásilo svoju novú konzolu, tak Rockstar predstavil svoju ďalšiu hru a Battlefield 1 už plne vyšiel. Ten mal síce váhavý štart, kde v piatok vypadli servery, ale zase to bolo tým, že v piatok pre DDOS útok IoT zariadení vypadla polovica internetu, ale potom sa už rozbehli a momentálne je online pripojených cez 800 tisíc hráčov. U nás v recenzii sme hre dali 9.5, je parádna a takmer dokonalá.

   

Red Dead Redemption 2 bol rovnako ohlásený, aj keď zatiaľ len prvým trailerom bez bližších detailov. Respektíve je to skôr teaser bez hlbšieho priblíženia hry. Ukazuje akurát grafické spracovanie hry. Dátum však už vieme a ten znie na jeseň 2017 pre Xbox One a PS4. Aj keď, pri Rockstare sú odloženia o rok veľmi bežné a ten dátum nemusíte brať ako istotu. PC verzia nebola ohlásená, ale môžeme čakať podobný postupne ako pri GTA V s tým, že hra by vyšla neskôr, možno o rok.

Nintendo predstavilo svoju novú konzolu, ktorú sme doteraz poznali ako NX. Finálny názov je Switch a veľmi dobre sa ku konzole hodí, keďže je postavená aj ako handheld, aj ako konzola k TV a nakoniec aj na multiplayerové mobilné hranie, kde si bočné gamepady odpojíte a môžete niektoré hry hrať na malom displeji s malými ovládačmi aj s priateľom. Vyzerá to celé zaujímavo, otázne zostáva, aký výkon ponúkne Tegra čip a či zapojenie do docku k TV zvýši jeho výkon, ako aj výdrž batérie v tablete, kde sa hovorí o troch hodinách. Cielenie Nintenda je jasné, chce ponúknuť ako decentné hranie pre core hráčov pri TV, tak aj prenosné hranie pre mládež hrávajúcu bežne na mobiloch a tabletoch. Nie je v tejto oblasti prvé, kde sme sa už pozreli aj na konkurenciu, ale určite bude najúspešnejšie. Pridali sme si aj potenciálne pohľady na rôzne farby Switch konzoly.

     

Z iných noviniek Watch Dogs 2 predstavil svoje požiadavky, Escape from Tarkov ukázal vylepšený vizuál a ak si chcete zalietať vo vesmíre, Space Citizen je zadarmo do konca mesiaca. Zo zaujímavých hier sa ukázal titul My Summer Car, čo je pekný oddychový titul, v ktorom sa budete starať o auto. Nakoniec Titanfall II ponúkol pekný trailer zachytávajúci singleplayer a presnejšie hlavnú postavu a jeho Titana.

Z hardvéru sme sa viac dozvedeli o PS4 Pro, ktoré má o 1GB DDR3 pamäte naviac, Nvidia predstavila GTX1050 a GTX1050ti karty, ktoré zvýšia výkon v spodnej časti herného spektra. Pozreli sme sa aj na práve vychádzajúce Playstation VR, teda virtuálnu realitu, ktorá funguje s PS4 konzolou a aj keď ešte je slabšia ako ostatné PC VR, ponúka najlacnejší vstup do tejto sféry.

Z našich recenzií sme teraz priniesli videorecenziu na Mafiu 3, doplnili sme to už spomínanou recenziou na Battlefield 1, pozreli sme sa aj na návrat Duke Nukem 3D hry v Anniversary edícii a rovnako sme sa vrátili k ďalšej klasickej značke a to Master of Orion v novej hre do série. Zašli sme na vesmírnu loď Phantaruk a pozreli sa na pixelovanú záležitosť Okhlos. K tomu nám Talent Not Included ukázal, že talent ani netreba. Nechýbalo ani nové číslo magazínu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18411)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk