Switch by mohol ukrývať miniatúrny projektor, naznačujú to patenty Nintenda

Konzola by vám tak mohla premietnuť na ruku loptu a zaznamenať, ak ju hodíte späť

pridal play3man 26.10.2016 o 13:24 pod hry
Switch by mohol ukrývať miniatúrny projektor, naznačujú to patenty Nintenda

HRY > NOVINKY >

Nintendo je známe tým, že sa snaží zážitky z hier posúvať na novú úroveň. Možno im to s Wii U veľmi nevyšlo, no pri Wii sa ich úspech jednoducho nedal prehliadnuť. Všetky konkurenčné konzoly v predajoch hladko prekonalo. Dôvodom bola nízka cena, ale najmä pohybové ovládanie, ktoré hry vo veľkom oživovalo. Po páde sa nám črtá príchod novej konzoly, ktorú len pred pár dňami ukázali v plnej kráse. Vieme teda, že pôjde o akúsi hybridnú konzolu, ktorá bude pozostávať najmä z "tabletu", ktorý bude možné kedykoľvek odpojiť a hrať s ním nielen v obývačke, ale aj na cestách. Nič konkrétne nám však o konzole ako takej nepovedali a tak je prirodzené, že sa začali vynárať špekulácie.

Včera sme tu mali informácie o prítomnosti IR senzora, ktorý by mal slúžiť z časti na zaznamenávanie pohybu. Server Polygon sa však vrhol na hordy patentov, ktoré má v zásuvke Nintendo. Niektoré z nich naznačujú veľa zaujímavých doplnkov, ktoré by sa mohli nachádzať vo vnútri Nintendo Switch konzoly.

Podľa ich zistení by teda Switch mal disponovať dotykovou plochou, vibračným motorčekom, mikrofónom, reproduktorom, geomagnetickým kompasom, kamerou, GPS, infračervenou kamerou, senzorom, ktorý meria vzdialenosť, infračerveným vysielačom a projektorom." S takouto bohatou výbavou by tak Switch mohlo byť schopné zaznamenať pohyb, tvary a gestá, a následne premietať obraz na obrazovku alebo ruku hráča. Zároveň by malo byť tiež schopné overovať odpojiteľné ovládače rôzneho druhu.

Ak by všetko toto mal Switch zvládať, išlo by v podstate o akúsi mutáciu Kinectu a pohybového ovládania, pretože by mal bez problémov premietnuť do digitálneho sveta aj to, keď by spomínanú loptu hodili späť. Čo všetko bude Switch zvládať nateraz zostáva záhadou, no určite by nebolo prekvapením, keby sa Nintendo pustilo opäť do nejakého oživenia hrateľnosti.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk