Nintendo Switch bude mať pravdepodobne iba podporu SD karty, bez externého USB HDD

Nintendo týmto krokom chce vraj zabezpečiť to, aby konzola bola maximálne prenosná

pridal play3man 28.10.2016 o 8:33 pod hry
Nintendo Switch bude mať pravdepodobne iba podporu SD karty, bez externého USB HDD

HRY > NOVINKY >

Včera nás Nintendo potešilo správou, ktorá konečne upresnila dátum, kedy sa dočkáme kompletného odhalenia ich novej konzoly Switch. Samotné odhalenia už však máme za sebou rovno dve - prvé prišlo ako potvrdenie dohadov o tom, že pracujú na novej konzole, ktorá vyjde už začiatkom budúceho roka, no a to druhé sme tu mali len nedávno, kedy sme sa dočkali odhalenia aj konkrétneho dizajnu konzoly. Podrobné detaily sa ale oficiálne dozvieme až 12. januára, kedy nám toto odhalenie budú streamovať aj na internete. Tento odkaz od Nintenda však rozhodne nezastavil prísun špekulácií ohľadom vlastností ich Switch konzoly. Tie najnovšie sa zamerali na pamäťové úložisko, ktoré by malo pozostávať z priestorovo nenáročnej možnosti.

Laura Kate Dale, ktorá posledné dni prináša rôzne neoverené informácie, tentokrát jej zdroje s Ubisoftu tvrdia, že Nintendo Switch nebude podporovať USB úložiská. Teda, ak by ste chceli ku konzole pripojiť USB kľúč alebo rovno pevný disk, nebudú podporované na hry a funkcie konzoly. Toto rozhodnutie by vraj malo byť odôvodnené tým, že sa Nintendo snaží udržať kompaktný dojem celého zariadenia, čo by teda pri pripojenom externom úložisku už strácalo svoju podstatu. Všetky dáta tak musia byť ukladané výhradne v časti tabletu, aby ste mohli pohodlne prepínať z jedného do druhého režimu konzoly. Ďalej túto správu rozvíja v ďalšom článku, kde sa zamerala na konkrétny typ podporovanej pamäte.

Pri Nintendo Switch by tak mali pokračovať v tradícii s 3DS konzolami, kedže by tu mala byť podpora Micro SDXC kariet do veľkosti 128GB. Vzhľadom na to, že by tu nemala byť podpora iných úložísk by nebolo prekvapivé, keby sa rozhodli túto veľkosť ešte nakoniec navýšiť vo finálnej verzii konzoly.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19750)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk