Týždenník - Halloween

Hallowen je tu a hry sa zmenia na hororové alebo zábavné. Teraz nevieme, či naznačenie, že GTA Online plánuje expandovať ešte dlhé roky je horová informácia, alebo naopak zábavná.

pridal saver 30.10.2016 o 22:37 pod hry
Týždenník - Halloween

HRY > NOVINKY >

Hallowen je tu a hry sa zmenia na hororové alebo zábavné. Teraz nevieme, či naznačenie, že GTA Online plánuje expandovať ešte dlhé roky je horová informácia, alebo naopak zábavná. Možno je to oboje, smiech cez slzy, hlavne škoda, že zalagované a hackermi preplnené GTA Online úplne zničilo singleplayer DLC politiku Rockstaru, ktorý už dodáva doplnky len do online časti. Na druhej strane, ak v jednom prostredí spoja všetky tri mestá svojho univerza, môže to byť zaujímavé prostredie. Uvidíme čo z toho vyjde, v každom prípade teraz od nich viac očakávame Red Dead Redemption II, ktoré vyjde budúcu jeseň.

Uplynulý týždeň vyšiel aj Titanfall 2, ktorý nekončí vôbec zle, hodnotenia sú medzi 8 a 9, kde zaujala ako kampaň, tak aj vylepšenia do multiplayeru. Otázne je, aký bude mať hra komerčný úspech pri Battlefielde a Call of Duty, ale minimálne spravili vo vojnových multiplayerových hrách podobný krok ako Battlefield a ponúkli iný štýl kampane. Síce pri Titanfalle je to príbehová kampaň, ale nie je to čistá vojnová akcia, mixujú sa v nej skákačkové prvky, puzzle elementy a samozrejme akcia. Decentný príbeh pekne dopĺňa Titanfall univerzum a bližšie nám ukazuje kto proti komu vlastne bojuje.

      

Čo sa týka samotného Halloweenu, do neho sa s radosťou pustili desiatky hier, niektoré sme si vypísali v samostatnom článku, kde bolo prakticky všetky od Bridge Constructora, cez Pokémon Go, až po FIFU, Gears alebo GTA Online. Autori sa snažili všade aspoň na pár dní prerušiť stereotyp. Rovnako ho zľavami chcú prerušiť obchody, kde prakticky všetky väčšie digitálne služby spustili halloweenske výpredaje. Napríklad aj Steam.

Z iných noviniek sme videli mapu Watch Dogs 2 a aj dve hodiny z hrateľnosti. Vyšla nová edícia Skyrimu, teraz aj pre nové konzoly, kde už dostávajú mody. Xbox One vďaka tomu, že má možnosti plne otvorené, dostal spolu s PC verziou neoficiálny patch inštalovaný ako mod. Ten fixuje chyby, ktoré Bethesda neodstránila z pôvodnej verzie. Civilizácia VI dostala tiež prvé mody a medzi nimi je aj megamapa Zeme. Ak chcete vidieť najmenšie oblečenie, aké sa v hrách dá dosiahnuť, pozrite si nové zábery zo School Girl Zombie Hunter. A nový TV spot dostalo aj Call of Duty.

Urodilo sa nám aj množstvo hardvéru, kde Nvidia ohlásila GTX1050 a 1050ti karty, doplnili to nové detaily zo Switch konzoly Nintenda, rovno dostala Kickstarter aj jeho handheldová konkurencia v podobe miniPC. Apple predstavilo tri nové Macbooky, kde dva dostali novinku a to touchbar displej namiesto funkčných kláves. Microsoft ohlásil ako nový update pre Windows 10, aj ich nový hardvér a tentoraz all-in-one PC Surface Studio, ktoré je pekné a drahé. Uvidíme, či niekedy predstavia aj svoj herný desktop, možno ním bude Scorpio budúci rok.

Bližšie sme sa pozreli na HyperX Cloud Stinger headset, ktorý patrí medzi lacnejšie, ale veľmi pohodlné headsety. Porozprávali sme sa s autormi českej hry Dark Train, zhrnuli sme si zaujímavé hry z 1. svetovej vojny, ak vás teda zlákala táto doba po hraní Battlefieldu 1. Pridali sme recenzie na zaujímavý Shadow Warrior 2, zvláštny Atlas Reactor, Sports Bar VR sme otvorili recenzie PS VR hier, pozreli sme sa aj na Rive, Bear With Me, Syndrome a Giant Machines 2017.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18430)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk