Týždenník - Blizzcon

Tento týždeň bol v znamení Blizzconu, ktorý priniesol niekoľko oznámení, ale do predaja sa dostali aj prvé PS4 Pro konzoly, z ktorých hráči leakujú zábery a mali sme tu aj niekoľko ďalších zaujímavostí.

pridal saver 6.11.2016 o 22:47 pod hry
Týždenník - Blizzcon

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň bol v znamení Blizzconu, ktorý priniesol niekoľko oznámení, ale do predaja sa dostali aj prvé PS4 Pro konzoly, z ktorých hráči leakujú zábery a mali sme tu aj niekoľko ďalších zaujímavostí. Napríklad vyzerá to tak, že sme sa dozvedeli názov novej Tomb Raider hry, ktorý by mal znieť Shadow of the Tomb Raider a predstavená bola hra s Bud Spencerom a Terence Hillom, kde si zatrieskame po hlavách ničomníkov.

Z Blizzconu sme tu mali síce zaujímavé, ale len menej výrazné ohlásenia. Hlavne chýbalo ohlásenie novej hry, napríklad nového Warcraftu, aj keď niečo na budúci rok naznačovali. V každom prípade, teraz po ukončení Starcraft 2 trilógie je Warcraft jasný. Medzitým sa však venujú Diablo 3, ktorý dostane Necromancer postavu, ale bude platená. Free však bude Anniversary update, ktorý do Diablo 3 pridá Diablo 1 hru prepracovanú na nový engine. Doplnili to predstavením Sombra postavy do Overwatchu a do Starcraftu II prídu Covert Ops misie už tento mesiac.

   

Z iných noviniek sa napríklad bývalý zamestnanec vyjadroval o 2K Games, ktoré podľa neho vraj zabilo Mafiu 3, rovnako aj Irrational štúdio a prakticky posledné roky sú v znamení ničenia všetkého rozumného. Zamestnanci sa vyjadrili o Cryteku, ktorý vraj znovu neplatí načas a nikto nevie, čo sa deje. Znovu došli peniaze? Firme práve vychádza Robinson: The Journey pre PS VR, ale to ich z biedy určite nevytrhne. Zamestnanci však stále pracujú a dizajnér nám ukázal, ako by mohol vyzerať nový Crysis. Žiaľ tam nevieme, kedy v tejto oblasti začne firma niečo robiť a prestane sa venovať free 2 play titulom, ktoré akoby neplánovali ani vydať. Už ich robia roky.

   

PS4 Pro vychádza už tento týždeň a firmy postupne pridávajú patche na staré hry s vylepšeniami v grafike. Predčasní majitelia konzol ich už ukazujú. Napríklad porovnali Uncharted 4. Okrem toho patch dostane aj remastrovaný Last of Us, Infamous, Rise of the Tomb Raider a z prichádzajúci hier sa ukázal aj Gran Turismo Sport a Horizon. Máme tu aj celý zoznam hier, ktoré budú vylepšené. Rátajte s tým, že neopatchované hry pôjdu rovnako ako na starej konzole.

   

Z hardvéru Nvidia vydala zábavné video na GTX 1050 a my sme sa vzhľadom na ukončené série kariet oboch firiem pozreli na to, aké PC zobrať za ceny do 1000 eur. Nové karty totiž narobili vietor vo výkone a slušne sa zahráte už aj na 350 eurovom PC a veľmi dobré PC máte aj za 800 eur.

 

Priniesli sme videorecenziu na Battlefield 1, ešte pred Infinity Warfare sme sa pozreli na remaster Modern Warfare, návrat do minulosti sme zažili aj v Skyrim Special Edition, slušnú akciu a parádnu kampaň ponúkol aj Titanfall 2, oproti tomu slabý bol VR titul EVE: Valkyrie. Toxxik je pre zmenu menší arénový titul a priblížili sme vám aj hallowensky titul Hide and Shriek. Plus pri príležitosti Halloweenu sme si zhrnuli aj rôzne duchárske hry. Nakoniec sme sa porozprávali s vývojármi slovenskej RPG Moonfall.

N7 sa blíži.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19805)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk