LYNX Grunex predstavil počítače budúcnosti dostupné pre každého

Teraz je ten najvhodnejší čas na nákup nového herného stroja

pridal PR správa 10.11.2016 o 8:23 pod hardware
LYNX Grunex predstavil počítače budúcnosti dostupné pre každého

HARDWARE > NOVINKY >

Lepšiu príležitosť pre nákup nového stroja budete hľadať len ťažko. Výkonné mašiny zostavené odborníkmi s dôrazom na vysokú kvalitu v pomere s dobrou cenou, osadené najnovšími komponentmi, taká je stručná charakteristika herných zostáv LYNX Grunex 2017.

Vzhľadom k rýchlosti, akou výrobcovia prichádzajú s vylepšenými technológiami svojich komponentov, je aktualizácia už hotových zostáv pripravených na okamžité použitie samozrejmosťou. Predstavujeme počítače budúcnosti, počítače štyroch výkonnostných a cenových kategórií LYNX Grunex Gamer 2017, ProGamer 2017, ExtremeGamer 2017, UltraGamer 2017.

Najpredávanejšie herné desktopy kraľujú rebríčkom na CZC.cz už viac ako 2 roky. Novinky nadväzujú na predchádzajúci úspech a v novom dizajne sú pripravené splniť požiadavky náročných používateľov.

Spoločným menovateľom zostáv sú prvotriedne skrine Fractal Design Core 2500 v originálnom hernom dizajne s rôznou farebnosťou odlišujúcou jednotlivé výkonnostné typy. Vnútri tela nájdeme dva 120 mm ventilátory pre zlepšenie prúdenia vzduchu, ultratichý chladič procesoru SilentiumPC Spartan 3 LT HE1012, kvalitné DDR4 RAM pamäte HyperX Fury, procesory Intel Core 6. generácie a kombináciu veľkokapacitného HDD so 7200 otáčkami a SSD disku Kingston maximálne urýchľujúceho prácu na počítači, jeho zapnutie či zápis dát a pod. Krv do žíl vháňa zdroj LYNX s vysokou účinnosťou 87 %. Každý počítač obsahuje predinštalovaný operačný systém Windows 10 a je pripravený na okamžité hranie.

LYNX Grunex predstavil počítače budúcnosti dostupné pre každého

Teraz sa poďme pozrieť na samotné modely. Ako si vybrať ten, ktorý je pre vás ten pravý? Záleží na vašich očakávaniach, s každým stupňom vždy získate výkon naviac.

V skratke platí:

  • Chcem hrať nové hry na stredné detaily, ale moje finančné možnosti sú obmedzené – volím verziu Gamer 2017
  • Neváham dobre investovať o trochu viac za istotu, že si zahrám nové hry na vysoké detaily a zastreamujem si vo FullHD kvalite – ProGamer 2017
  • Mám záujem o ešte viac výkonu, nechcem sa uskromňovať v nastavení a túžim hrať na vysoké až ultra detaily, streamovať a natáčať videá na internet, ale zároveň nechcem utratiť všetky úspory – voľba padá na ExtremeGamer 2017
  • Nutne potrebujem takmer neobmedzenú zásobáreň výkonu a nebojím sa utratiť viac peňazí – siahnem po UltraGamer 2017

LYNX Grunex Gamer 2017

„Zelenáč“ a vaša štartovacia pozícia pri výbere herného počítača v sebe ukrýva procesor Intel Core i3, grafickú kartu MSI GeForce GTX 1050 Ti, 8 GB RAM, 120 GB SSD, 1 TB HDD. Za dobrú cenu získate vstupenku do herného sveta.

LYNX Grunex predstavil počítače budúcnosti dostupné pre každého

LYNX Grunex ProGamer 2017

Srdcom najpredávanejšieho modrého modelu je procesor Intel Core i5 a o grafický výkon sa stará MSI GeForce GTX 1060 s 6 GB vlastnou pamäťou. Dvojica najdôležitejších komponentov je doplnená o 8 GB RAM, 240 GB SSD, 2 TB HDD. Pozreli sme sa mu na zúbok v hrách Counter-Strike: Global Offensive a GTA 5.

LYNX Grunex ExtremeGamer 2017

Extrémne železo oranžovej farby naznačuje, že prechádzame do ďalšieho levelu a prihrievame pod kotlom. Intel Core i5, MSI GeForce GTX 1070 s 8 GB vlastnou pamäťou a 8 GB RAM už samo o sebe predznamenáva extrémny výkon. Nechýba 240 GB SSD a 2 TB HDD. Aj toto monštrum sme podrobili testu v hrách.

LYNX Grunex UltraGamer 2017

Pekelne červená mašina a takpovediac zakázané mesto pre obyčajných smrteľníkov. Tento stroj je pre tých, ktorí potrebujú ohromné množstvo výkonu. UltraGamer je osadený procesorom Intel Core i7, grafickou kartou MSI GeForce GTX 1080 s 8 GB vlastnou pamäťou, 16 GB RAM, 480 GB SSD a 2 TB HDD. Skrátka počítač pre skutočných gurmánov.

LYNX Grunex predstavil počítače budúcnosti dostupné pre každého

Tak čo, čitateľ, už máš jasno? Na výber máš zo štyroch variantov a je len na tebe, po čom siahneš. Je nutné podotknúť, že hotové počítače sú pre tých, ktorí radšej zvolia odborníkom zostavený stroj, pretože si sami PC nezložia. Tí, ktorí naopak tento um ovládajú, však musia uznať, že zostavy majú hlavu a pätu a za odpovedajúce financie to skrátka stojí. Počítače budúcnosti s dobrým pomerom cena/výkon kúpiš na CZC.cz a pokiaľ sa chceš dozvedieť, ako šliape tvoja obľúbená hra na počítačoch ProGamer alebo ExtremeGamer, napíš SEM a my sa pokúsime spraviť maximum. V nasledujúcich týždňoch sa môžete tešiť na testy z hier Zaklínač 3, Battlefield 1, Mafia 3 a iných. Príjemné hranie na počítačoch LYNX Grunex 2017.





Páči sa mi!

Zaradené pod: pr, promo






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19807)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk