IO Interactive sa presunulo do nového štúdia a ukázalo nové logo

Autori Hitmana sa presťahovali do nového, lepšieho hi - tech štúdia, ktoré im umožní ešte viac podnietiť ich kreativitu. Ako to u nich aktuálne vyzerá?

pridal Gam_er 11.11.2016 o 11:23 pod hry
IO Interactive sa presunulo do nového štúdia a ukázalo nové logo

HRY > NOVINKY >

IO Interactive tento týždeň otvorili dvere svojho nového vývojárskeho štúdia, ktoré sa nachádza v srdci Kodane. Okrem nového štúdia tiež predstavili logo, ktoré má reprezentovať ich krok do digitálneho sveta. 

„Po mnohých rokoch v našom predchádzajúcom štúdiu, kde sme vytvorili a vydali mnoho hier sa teraz presúvame mestom do nového, ultra moderného štúdia, ktoré bude odteraz našim novým domovom a miestom, kde je teraz našou prioritou pokračovať v Hitmanovi a urobiť ho absolutne najlepším, akým môže byť,“ hovoria vývojári.

Nové štúdio má na svojom mieste tiež motion capture štúdio, kantínu, kuchyňu a tiež mnoho miesta na vykonávanie rôznej práce alebo aktivít. Nájdeme tu všetko od meetingových miestností pomenovaných po hrách štúdia, cez chill out zóny až po všetko ostatné, čo je potrebné pre dennú prácu. 

Pre vývojárov bolo tiež dôležité to, aby mali štúdio v ktorom bude aj zábava, ktorá by podnietila ich kreativitu. Preto je štúdio pripravené na turnaje v stolnom futbale, súťaže na herných automatoch a rôzne ďalšie zábavné aktivity. 

„IOI bolo vždy štúdio, ktoré vytváralo unikátne a zaujímavé hry. Tie vychádzali z myšlienky, ktorou sme chceli preniesť na hráčov úžasné pocity, ktoré zažívame pri vytváraní našich hier. Naše nové štúdio je perfektným miestnom na to, aby sme v tom pokračovali. Je to energické, hi - tech a vzrušujúce miesto na prácu, ktoré bolo vytvorené špeciálne pre naše vývojárske potreby. Naše nové logo je svieže, moderné a vyžaruje našu kreativitu, ambície a nadšenie,“ dodáva hlava štúdia Hannes Seifert. 





IO Interactive sa presunulo do nového štúdia a ukázalo nové logo   IO Interactive sa presunulo do nového štúdia a ukázalo nové logo   IO Interactive sa presunulo do nového štúdia a ukázalo nové logo
IO Interactive sa presunulo do nového štúdia a ukázalo nové logo   IO Interactive sa presunulo do nového štúdia a ukázalo nové logo
Páči sa mi!

Zaradené pod: io interactive






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19768)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk