Týždenník - PS4 Pro a Mass Effect Andromeda

Tento týždeň sa nám odhalili dve veľké veci a to Mass Effect Andromeda a vyšla PS4 Pro konzola.

pridal saver 13.11.2016 o 22:07 pod hry
Týždenník - PS4 Pro a Mass Effect Andromeda

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa nám odhalili dve veľké veci a to Mass Effect Andromeda a vyšla PS4 Pro konzola.  Mass Effect Andromda sa nám ukázala už v pondelok na N7 dni, kde Bioware odhalilo nový trailer a následne sme boli zasypaní rôznymi ďalšími informáciami z hry. V zásade čakajte novú výpravu, nové možnosti, viac otvorenosti a aj upravenú hrateľnosť. Pribudne aj kooperácia. Hru najnovšie čakáme na jar 2017.

   

Samotná PS4 Pro vyšla vo štvrtok a ponúkla upgrade výkonu oproti pôvodnej PS4 konzole. Prakticky má dvojnásobný výkon grafiky. Čo je dobré pre VR hry, ktoré dostanú potrebný upgrade, konzola lepšie umožní využiť 4K TV s vyšším rozlíšením a pridaným HDR efektom, ale ak hrávate na FullHD TV, zmena je zatiaľ skôr drobná, keďže hrám sa väčšinou len stabilizuje framerate a dostanú lepšie vyhladzovanie. Niektoré ako Battlefield 1 ponúkajú pekný upgrade aj v detailoch ale v pár prípadoch sa naopak framerate oproti klasickej PS4 zhorší a to pre vysoko zvolené rozlíšenie. Je to len začiatok a uvidíme, ako sa to bude postupne vyvíjať a ako sa budú hry na Pro vylepšovať. Viac možností konzoly sme zhrnuli v článku, vyšli už aj recenzie, ktoré konzolu hodnotili pozitívne, aj keď v mínusoch mali hlavne chýbajúcu 4K bluray mechaniku.

Tento týždeň sa nám objavilo aj niekoľko hier na voľné stiahnutie a to Ubisoft ponúkol Far Cry: Blood Dragon, zadarmo je aj prvá epizóda Kokurase RPG, chvíľu bude ešte zadarmo aj Gone Home.  A keď sme už pri veciach zadarmo, ožili aj autori Mafie 3, ktoré pridali do hry sľubované obleky. Už v platenej oblasti vyšiel Dishonored 2, ktorý kvalitou nevyzerá zle, v recenziách dostáva 8.9 priemer, aj keď na PC sa zdá ako slabý port, kde sa hráči sťažujú na výkon.

Z iných noviniek sme videli napríklad C&C Red Alert vo VR prevedení, a keď sme pri C&C stratégiách, Reconquest titul chce práve zachytiť čaro týchto jedinečných stratégií. Objavili sa nám aj čísla COD Infinite Warfare, kde možno neprekvapivo záujem výrazne poklesol, keďže popularita sci-fi zasadenia klesla, je už obohraná a hráči chcú niečo iné. A aj tí, čo nechcú niečo iné, majú konkurenčný Titanfall 2. COD sa však otvára možnosť veľkého comebacku, stačí si len zvoliť niektorú z klasických vojen, či už Druhú svetovú alebo Vietnam. Medzitým nás však už budúci týždeň zavedie Watch Dogs 2 do San Francisca.

Recenzie dostali Hitman Episode 6, kde už autori uzavreli túto sezónu, doplnili sme to motorkami z Ride 2, pozreli sme sa na autá v Driveclub VR, na vlak v Dark Train, adventúru Adam Wolfe a aj Siren The Wanderer, Soul Axiom a Dog Sled Saga





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk