Týždenník - Zima prichádza

Práve nám vychádzajú posledné veľké jesenné hry, aby pomaly uzavreli jesennú sezónu. Máme už za sebou veľké tituly ako Dishonored 2, Watch Dogs 2, Call of Duty: Infinity Warfare.

pridal saver 20.11.2016 o 22:20 pod hry
Týždenník - Zima prichádza

HRY > NOVINKY >

Práve nám vychádzajú posledné veľké jesenné hry, aby pomaly uzavreli jesennú sezónu. Máme už za sebou veľké tituly ako Dishonored 2, Watch Dogs 2, Call of Duty: Infinity Warfare. Ostáva nám ešte Final Fantasy XV a v decembri ešte Steep (ktorý má do zajtra open betu), Dead Rising 4, alebo aj The Last Guardian. V každom prípade táto jeseň bola doteraz pekná, nie najlepšia akú sme kedy videli, ale rozmanitá a zaplnená.

Keď už spomíname Final Fantasy XV:

Viac zo svojho sveta nám predstavil aj Space Hulk: Deadwing, ktorý vyjde v decembri, Nintendo nám odhalilo Super Mario Run a jeho dátum vydania je tiež na december. Rovnako vtedy vyjde aj Dead Rising 4, ktorý predstavil svoju kooperáciu a The Last Guardian ukázal polhodinu zo svojej hrateľnosti. Priblížil sa nám aj titul Friday The 13th.

Vo Watch Dogs 2 Ubisoft predstavil trailerom aj svoju ďalšiu vesmírnu hru. Má sa volať Pioneer, ale má vraj problémy s vývojom, a teda tak skoro ju zrejme neuvidíme. Je to o objavovaní vesmíru a dúfajme, že nie takom stave ako v No Man's Sky.

   

V ďalších novinkách sme sa pozreli na slovenskú hru Space Merchants, pre ktorú ešte rozdávame free kódy, rozobrali sme si lode vo World of Warships. Priblížili sme si aj Sombru z Overwatch a pozreli sa na jej dopad na samotnú hru.

Veľa videí k svojmu 4. výročiu prvej crowdfunding kampane dostal Star Citizen, Minecraft dostal aktuálizáciu 1.11.  A z VR tu máme ďalšie pekné video od Conana O'Briena, ktorý vyskúšal HTC Vive VR.

Z hardvéru sme si pozreli ako sa majú nabíjať mobily a tablety, EA rozoberalo, že klasické konzolové cykly už skončili, Nvidia pre zmenu spomenula, ako je z Nintedo Switch konzoly unesená a Microsoft práve oslávil 15 rokov konzol Xbox, za ktoré stihol vydať tri konzoly a zlákať k sebe 222 miliónov hráčov, aj keď čísla predaných konzol neodhalil. Mimochodom, ak ste chceli NES Minito je už od vydania vypredané a teraz ho dostanete hlavne na bazároch so zvýšenou cenou.

Pridali sme si Titanfall 2 videorecenziu. Z recenzií sme to doplnili pohľadom na teenagerský, ale stále slušný Watch Dogs 2, kvalitný je aj Dishonored 2, zajazdili sme si na WRC 6, z menších hier sme si dali Mad Games Tycoon a Crazy Machines 3. V novej verzii sa vrátil Dragon Quest VII a recenziu už dostal aj Call of Duty: Infinite Warfare, ktorý tiež dostal videorecenziu.

   





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18409)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk