Ergonomické myši ZOWIE by BenQ pre eSport

BenQ predstavuje nových hlodavcov, ktorá spĺňajú aj požiadavky náročných eSport hráčov

pridal PR správa 22.11.2016 o 22:00 pod hardware
Ergonomické myši ZOWIE by BenQ pre eSport

HARDWARE > NOVINKY >

Myš, príslušenstvo, bez ktorého si prácu a hranie na počítači nedokážeme predstaviť. Už dávno sú preč časy „guľôčkových“ hlodavcov, zato na trhu nájdeme bezdrôtové, herné, obyčajné kancelárske a tiež profesionálne myši pre eSport.

Mohlo by sa zdať, že „myš pre eSport“ je len jedno z ďalších marketingových označení, opak je pravdou a ihneď vysvetlíme prečo. Profesionálny hráč elektronického športu má svoje špeciálne požiadavky, na rozdiel od klasického hráča. Dôležitým aspektom je pohodlie, pri hraní môžu rozhodovať detaily, milimetre pri mierení či pohybe na mape spôsobené správnym tvarom myši - ergonómiou.

Myši ZOWIE by BenQ ponúkajú tvar pre každého. Rozdeľujú sa na tri základné typy a celkom osem veľkostí, odlišujúce sa v dĺžke, šírke, výške a váhe:

  • EC séria – prispôsobená pre pravákov. Jej prednosťami je dostatočný priestor pre pohyb palca a prirodzené zaguľatenie umožňujúce objatie celej myši, pevný úchop a plynulú kontrolu pri cestovaní na podložke. K dispozícii je vo dvoch veľkostiach.
  • FK séria – symetrická myš s nízkym profilom. Z troch veľkostí si používateľ vyberie podľa svojej ruky, musí mať na pamäti, že ide o myš s jemne vyladeným nízkym profilom pre rôzne štýly držania.
  • ZA séria – symetrická myš s vyšším profilom. Padne najmä tým, ktorí majú prsty natiahnuté, ale vyhovovať môže aj agresívnejšiemu, skrčenému držaniu s lepšou dlaňovou podperou. Opäť je na výber z troch veľkostí.

Voľba správnej myši je individuálna. Záleží na hráčovi, jeho potrebách a skúsenostiach. Či už si začiatočník, pokročilý hráč alebo profesionál, sme presvedčení, že vo vybraných predajniach CZC.cz nájdeš tú pravú.

Ergonomické myši ZOWIE by BenQ pre eSport

Ďalšou nespornou výhodou eSport myší ZOWIE by BenQ je ich jednoduchosť. Ergonómiu umocňujú ničím nerušené línie, počet tlačidiel zredukovaný na čo najnižší nevyhnutný počet, spravidla sú to dve tlačidlá na strane pre palec používateľa a tlačidlo pre zmenu DPI na hodnoty 400/800/1600/3200 umiestnené na spodnej časti myši, znemožňujúce nechcené prekliknutie. Nič viac totiž profesionálny hráč nepotrebuje.

Myš zámerne neponúka „cirkusové“ možnosti podsvietenia z pochopiteľných rušivých dôvodov. Naopak je dôraz kladený na komfort pri použití na akomkoľvek PC. Myši sú vybavené 2 metre dlhým káblom a tzv. Plug & Play, alebo ak chcete Driveless systémom. Skrátka prídete k počítaču, zapojíte myš a hráte bez nutnosti inštalácie ovládačov a ďalších nastavení.

Ergonomické myši ZOWIE by BenQ pre eSport

Pre správnu funkciu myší tiež odporúčame niektorú z podložiek ZOWIE by BenQ. Rad SR s klasickým hladkým povrchom pre rýchly pohyb a rad TF-X s hrubším povrchom pripomínajúcim skôr hojne používané podložky z plastu pre istý a presný pohyb. Obe verzie disponujú 100% priľnavým povrchom, takže vám nebudú kĺzať po stole a vy sa tak budete môcť maximálne sústrediť na hranie.

Každý z nás má iné preferencie, niekomu vyhovuje cirkus pod dlaňou, inému skôr konzervatívnejšie pojatie myši. Všetci však máme jedno spoločné, myš nám musí do ruky padnúť, používame ju niekoľko stoviek hodín ročne. Venujte výberu dostatok času a presvedčte sa, že každá eSport myš ZOWIE by BenQ je „Rovnako jedinečná ako vy“.





Páči sa mi!

Zaradené pod: inzercia, pr, grunex, mys, PC






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18431)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk