Tretia sezóna The Walking Dead dostala názov, prvá epizóda vyjde pred Vianocami

The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier sa posúva ďalej do budúcnosti. Ľudia dokázali prežiť, ale akú za to zaplatili cenu?

pridal roberto 23.11.2016 o 12:49 pod hry
Tretia sezóna The Walking Dead dostala názov, prvá epizóda vyjde pred Vianocami

HRY > NOVINKY >

Siedma televízna sezóna The Walking Dead je už v plnom prúde a Telltale oznámilo, že ešte pred Vianocami sa dočkáme aj prvej epizódy tretej hernej série. Prvá z piatich epizód The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier vyjde 20. decembra a bude distribuovaná digitálne na PC skrz Telltale Online Store, Steam a ďalšie digitálne obchody, na Xbox One a Xbox 360 cez Xbox Game Store a na PlayStation 4 a PlayStation 3 cez PlayStation Network. V rovnaký dátum sa mobilná verzia pre iOS a Android dostane na App Store a Google Play.

Kto chce mať doma fyzický nosič, musí si počkať až do 7. februára 2017, kedy sa v obchodoch objaví Season Pass Disc. Bude na ňom prvá epizóda, zvyšné štyri si po ich vydaní aj tak bude treba stiahnuť s pomocou pribaleného season passu. Na optické médium sa ale dostanú iba verzie pre PS4 a Xbox One. Majitelia konzoly PS4 si môžu predobjednať digitálnu edíciu a ako bonus k nej dostanú predchádzajúcu sériu The Walking Dead: Season Two a spin-off The Walking Dead: Michonne. Predobjednávatelia PC verzie nájdu na Steame 10% zľavu.

Tretia sezóna The Walking Dead dostala názov, prvá epizóda vyjde pred Vianocami

Verní hráči tejto série narazia na príbehový skok, nové dobrodružstvo sa odohráva až 4 roky po vypuknutí zombie apokalypsy. Ľudstvo a civilizácia prežili aspoň na malých ostrovčekoch nádeje a na scénu prichádza Javier, mladý muž odhodlaný nájsť svoju rodinu, od ktorej sa nedobrovoľne odlúčil. Osud chce, aby bola jeho najbližšia budúcnosť previazaná s, hráčom už dobre známym, dievčaťom Clementine. Na stole bude otázka, ako ďaleko je správne zájsť kvôli ochrane svojej rodiny a Telltale tvrdí, že každé rozhodnutie v príbehu môže byť posledným. Predĺžený prvý pohľad na prvú epizódu tejto série uvidíte, ak budete v noci z 1. na 2. decembra sledovať The Game Awards 2016.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19889)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk