Mass Effect odhaľuje detaily k edíciám hry a naznačuje vedľajšie aktivity

Hra ponúkne 3 edície, rôzne vedľajšie aktivity a strety, na ktoré sa budete musieť pripraviť. Vyzerá to tak, že sa máme na čo tešiť.

pridal Gam_er 24.11.2016 o 14:22 pod hry
Mass Effect odhaľuje detaily k edíciám hry a naznačuje vedľajšie aktivity

HRY > NOVINKY >

Tieto detaily pochádzajú z Origin obchodu a prezrádzajú zaujímavé novinky. Každý, kto si predobjednal hru bez ohľadu na to, o akú edíciu ide, dostane Deep Space Explorer Armor, multiplayer booster pack obsahujúci 50% XP booster a bonusový skin pre svoju loď Nomad.  

Čo sa týka samotných edícií hry, budú tri:

Standard edition 

  • obsahuje len hru a štandardný, už zmienený predobjednávkový bonus v prípade, že ste si ju predobjednali

Mass Effect odhaľuje detaily k edíciám hry a naznačuje vedľajšie aktivity

Deluxe Edition 

  • ak ste sa rozhodli pre túto edíciu, dostanete Pathfinder Casual Outfit, Scavenger Armor, set zbraní Pathfinder Elite, ktorý obsahuje štyri jedinečné zbrane, Pet Pyjack (vesmírnu opicu), ktorá sa k vám pripojí počas vášho dobrodružstva, digitálny soundtrack a Multiplayer Deluxe Launch Pack, zahŕňajúci opierku zbraní (pravdepodobne zníži spätný ráz) a vybavenie, ktoré môžete použiť v kooperačných misiách

Mass Effect odhaľuje detaily k edíciám hry a naznačuje vedľajšie aktivity

Super Deluxe Edition 

  • obsahuje všetky už spomínané bonusy z predchádzajúcej Deluxe edície, no pridáva Multiplayer Super Deluxe Booster balíčky, pričom hráči dostanú jeden nový, prémiový balíček každý týždeň, po dobu 20 týždňov

Mass Effect odhaľuje detaily k edíciám hry a naznačuje vedľajšie aktivity

Okrem toho sa objavili ďalšie detaily, ktoré popisujú vedľajšie aktivity. Už skôr sme sa dozvedeli, že sa vrátia tzv. loyalty missions, no teraz vieme, že budú menej previazané s jadrom príbehu, pričom budú už viac voliteľné ako povinné. Hra ponúkne viacero očakávaných možností, medzi ktoré môžeme zaradiť skúmanie svetov s novou loďou Nomad, rovnako ako náhodné udalosti. 

„Na väčšine planét existuje úroveň nepriateľských síl, ktorá bude reprezentovaná nepriateľskou základňou, skrýšou alebo čímkoľvek iným, čo bude špecifické pre danú planétu. Tieto základne sú dosť dlhé a potrvá, kým sa z nich dostanete. Takže ak sa budete k nejakej z nich blížiť, budete si tiež želať, aby ste boli pripravení pred vstupom dovnútra.

Je to zábavné, pretože na tých miestach budú kombinácie systematických vecí a skriptov. Ak vás uvidí príliš mnoho nepriateľov, spustí sa alarm a vy ho budete musieť vypnúť. Okolo toho bude väčšinou tiež naratívne prepojenie.

Ďalšou úlohou, ktorá bude vyžadovať určitú úroveň prípravy sú obrí bossovia. Narazíte na kreatúry a rôzne tvory, ktoré budú ďaleko prelevelované na to, aby ste si to s nimi mohli vybaviť hneď v danej chvíli a oblasti, kde ich stretnete. Máme tu veľa ďalších vecí, ktoré keď objavíte poviete si, že ešte na stret s nimi nie ste pripravení a budete sa chcieť vrátiť,“ hovorí producent hry Mike Gamble.

Budete tiež objavovať drop zóny, ktoré slúžia ako body rýchleho cestovania a tiež si tu budete môcť vyladiť svoje zbrane. Nájdenie týchto miest poskytne tiež ďalšie zaujímavé oblasti na mape, ku ktorým sa tvorcovia vyjadrujú tak, že ich jednoducho nechceli len tak jednoducho označiť na mape už od začiatku. Viac noviniek by sme sa mali dozvedieť čoskoro, pričom čakáme aj na prvý rozsiahlejší gameplay, ktorý by BioWare mohli priniesť už na Game Awards 1. decembra. 





Mass Effect odhaľuje detaily k edíciám hry a naznačuje vedľajšie aktivity  Mass Effect odhaľuje detaily k edíciám hry a naznačuje vedľajšie aktivity  Mass Effect odhaľuje detaily k edíciám hry a naznačuje vedľajšie aktivity
Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18411)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk