Týždenník - Výpredajový týždeň

Black Friday je za nami, ale peňaženky ešte neodkladajte, čaká nás Cyber Monday.

pridal saver 27.11.2016 o 21:28 pod hry
Týždenník - Výpredajový týždeň

HRY > NOVINKY >

Ak ste na minulý týždeň nakúpili v zľavách, dobre pre vás, ťažšie pre vašu peňaženku, ale aj ak nie, stále online výpredaje pokračujú a Cyber Monday ich zajtra ešte rozšíri. Niektoré firmy neriešili nejaký čierny piatok a rovno nahodili rozsiahlejšie akcie a to napríklad Steam spustil jesenný výpredaj, alebo Ubisoft celomesačnú rozdávačku.

Keď už sme pri Ubisofte, ten posledný týždeň prešiel nejakou zmenou a rozdáva samé povzbudivé hlášky, ako napríklad, že končí s DLC obsahom, ktorý by ochudobňoval hlavnú hru. Sľuby sú sľuby a uvidíme, ako to prevedú do reality. V každom prípade, posledné roky zažili podobne negatívnu odozvu ako malo pred nimi EA a tomu to veľmi pomohlo. Ubisoft možno pôjde v jeho stopách. Prístup ku komunite sa mu vracia už v The Division, kde sa počet hráčov vrátil na úroveň z vydania hry a to ako vďaka patchom, tak aj expanziám. Najnovšie vyšla Survival expanzia pre PC a Xbox One. V obehu majú aj Watch Dogs 2, ktorý ešte vyjde na PC a ponúkne tam Nvidia vylepšenia. V každom prípade to vôbec nie je zlá hra a vidieť, že Ubisoft sa v GTA štýle postupne udomácňuje.

Možno pokus o podobný návrat sa snaží predviesť Hello Studios, ktoré práve vydalo prvý veľký update pre No Man's Sky, ktorý pridáva nové možnosti do hry a to napríklad stavbu základní. Meno si však po úvodnej blamáži ťažko opravia. Meno si chcú vylepšiť aj CI games s ich Sniper: Ghost Warrior 3 titulom, v ktorom by mohli konečne dokázať, že vedia spraviť kvalitnú akciu. Zatiaľ nám sľubujú svet o veľkosti 27 km2 a 35 hodín hry, čo môže byť slušný základ.

   

Podobne karty na stôl vyložil Star Citizen, ktorý bude odteraz pridávať updaty pravidelne a prakticky hneď ako budú hotové. Stále síce hra nemá dátum vydania, ale je masívna a vidieť v nej výrazný postup. Oproti tomu karty na stôl nevykladajú tvorcovia Outlastu, vykladajú na stôl totiž plienky pre hráčov hororových hier. Z inej oblasti sa nám postupne približuje Mass Effect: Andromeda, ktorá predstavila štvoricu spoločníkov hlavnej postavy. K tomu nezabúdajme, že už tento týždeň vychádza Final Fantasy XV, ktorá už zintenzívňuje kampaň pred vydaním a ponúka množstvo trailerov. Tu je jeden z nich:

   

Z hardvéru sme sa pozreli na Playstation 4 pro konzolu, ktorá posúva pôvodnú konzolu výkonovo vpred a ak máte 4K TV, oplatí sa po nej siahnuť. Síce 4K rozlíšenie je na ňu veľa a ideálne by pre ňu bolo, keby TV mali 1440p rozlíšenie, ale aj tak ňou lepšie takto váš TV využijete. Škoda absencie 4K bluray mechaniky. Tam ak máte 4K a chcete pozerať 4K bluraye, je teraz najlepšie kúpiť Xbox One S. Je lacný, má podporu a na rozdiel od štandardných drahých 4K prehrávačov ho môžete použiť aj na hranie.

   

Ak nie ste na konzoly a plánujete PC, tento týždeň sme sa pozreli na to, aký desktop najlepšie zobrať od 500 až do 3000 eur. Z PC sa teší aj Alienware, ktorého zakladateľ hovorí, že PC vyhralo, už len tým, že jeho komponenty prebrali aj konzoly a stále sa mu približujú.

Vráťme sa späť ku hrám, kde sme si zrecenzovali Guinessovu knihu rekordov - zaujímavú aj keď možno príliš preobrázkovanú knihu. Doplnili sme si to hrami, ktoré nikdy nedostali pokračovania. Najväčšia škoda je určite za Saboteurom, to mohla byť kvalitná séria.

 

Pridali sme si aj videorecenziu  na Call of Duty: Infinity Warfare, kvalitnú RPG Tyranny, snowboarding Marka McMorrisa, kamiónovú minihru Clustertruck, hororovú VR jazdu Until Dawn: Rush of Blood, Necropolis v Brutal edícii a aj kvalitný Football Manager 2017 a hlavne Civilization VI. Nechýbal nový Sector magazín





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19563)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk