Čo môžete očakávať od multiplayeru v Mass Effect: Andromeda?

Vývojári sľubujú mnohé vylepšenia vrátane väčšej dynamiky, prispôsobené ovládacie prvky no aj to, že vás do multiplayeru nebudú tlačiť.

pridal Gam_er 30.11.2016 o 19:03 pod hry
Čo môžete očakávať od multiplayeru v Mass Effect: Andromeda?

HRY > NOVINKY >

Multiplayerová časť Mass Effect: Andromeda je navrhnutá tak, aby ste sa k nej viackrát vracali s tým, že prináša niekoľko zásadných vylepšení oproti trojke. Nové informácie pochádzajú z Game Informeru, ktorého aktuálnu titulku zdobí práve galaxia Andromedy. Podľa neho bude priechod po mape oveľa intuitívnejší, môžete použiť jetpack na prechádzanie levelmi, ktorý bude dokonca k dispozícii aj počas bojov. 

AI v hre má rôzne vzory útočného chovania a kým niektoré vás prinútia ísť do krytu, iné budú vyvíjať tlak, alebo sa vás budú snažiť vylákať von do voľného priestoru. Multiplayerový režim vám bude pripadať dosť odlišne, čomu pomôže lepšia schopnosť pohybu a orientácie vďaka jetpacku a extra silným schopnostiam. Budete však musieť dosť uvažovať aj o tom, ako zmeniť stratégiu a taktiku v reálnom čase. 

Prvou vecou, ktorú si v tomto režime všimnete, je dynamika vecí, ktoré sú v ňom obsiahnuté. Všetko je plynulejšie, pohyblivejšie, rýchlejšie a deje sa tu veľa akcie. K tomu vývojári prispôsobili aj ovládacie prvky, ktoré teraz lepšie reagujú a prispievajú k zachovaniu hĺbky a zvýšeniu dynamiky. Vrátia sa Blind card balíčky, ktoré si budete môcť zakúpiť v ingame mene alebo cez mikrotransakcie v obchode, kde si budete môcť vybrať zbrane a výstroj. 

V snahe o udržanie hráčov na dlhšiu dobu budú zavedené XP prestíže, ktoré budú rozložené popri regulárnych XP s tým, že prinesú vlastné bonusy a odmeny. V súvislosti s nadväznosťou singleplayer a multiplayer režimov budete môcť odmeny získané v multiplayeri použiť aj v režime pre jedného hráča. Game Informer tiež spomenul možnosť v singleplayeri, ktorá vás prepne do multiplayeru, čo môže súvisieť s vedľajšími úlohami. 

Hlavnou myšlienkou je to, že budete mať možnosť vyslať tímy, ktoré dokončia vedľajšie misie, alebo to urobíte sami. Narozdiel od konceptu Mass Effect 3, ktorý hráčov tlačil do multiplayeru sa mu v Andromede budete môcť vyhnúť a hrať ho len v prípade, že budete sami chcieť. Jeho hraním však budete môcť získať viac odmien, kariet, rôznych položiek a bonusov.





Páči sa mi!

Zaradené pod: mass effect andromeda






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk