PlayStation Exprience Live začne o 19:00

PSX event začína dnes o 19:00 a môžete ho sledovať live.

pridal play3man 3.12.2016 o 18:47 pod hry
PlayStation Exprience Live začne o 19:00

HRY > NOVINKY >

PSX event začína dnes o 19:00 a môžete ho sledovať live. Vysielanie nájdete na live.playstation.com, ale bude aj na ďalších službách, zatiaľ na twitch beží preshow, na YouTube už nahodili odpočítavanie.

Konferencia Sony na PlayStation Experience 2016 začína ukážkou na novú Uncharted hru s podtitulom Lost Legacy v hlavnej úlohe s Chloe Frazer, ktorú sme mohli naposledy vidieť v treťom Uncharted. Nie je v tejto chvíli jasné, či ide o novú sériu alebo o akúsi expanziu. Po skončení ukážky prichádza na pódium Shawn Layden, ktorý si opäť nezabudol zobrať zaujímavé tričko - s logom WipeOut. Po krátkom príhovore prichádza ukážka od novej hry od Capcomu a Marvelu. Marvel vs Capcom vyjde v roku 2017. Aby ste nemuseli čakať na novú hru, Ultimate Marvel vs Capcom 3 je teraz dostupný na stiahnutie na PS Store. Po tomto oznámení nezabudol Shawn spomenúť Crasha Bandicoota, no ďalšia ukážka nie je z pripravovaného remaku, ale z kolekcie WipeOut, ktorá kombinuje PS3 a PS Vita verziu hry. Následne sme mohli vidieť ukážku z pretekárskej hry od Bungie zo sveta Destiny - The Dawning - vyjde už 13. decembra.

Tak a teraz prichádza rad na ukážku z remaku Crasha Bandicoota na PlayStation 4. Tá nám ukazuje viacero známych úrovní v úplne novej grafickej podobe - oficiálny názov remaku je Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. Ak máte chuť na poriadny horor a nechce sa vám čakať do 24. januára, demo na Resident Evil VII je teraz dostupné na PS4 - s podporou Pro a VR. Po novej ukážke na Resident Evil VII prichádza trailer na Ace Combat 7. Na scénu prichádza šéf Sony štúdií, Shuhei Yoshida, ktorý po veľkom potlesku uviedol novú ukážku na The Last Guardian. Po jej skončení oznámil príchod remaster verzie PaRappa the Rapper, LocoRoco, Papaton na PS4 s podporou 4K rozlíšenia. Následne sa však predstavuje nová hra od Japan Studio - Knack 2! Novou ukážkou sa nám pripomína aj Gravity Rush 2. Predtým ako odíde - prichádzajú nové zábery z Gran Turismo Sport. To však stále zostáva bez konkrétneho dátumu vydania. Sony nezabúda ani na Ni No Kuni 2, ktoré taktiež dostáva svoju novú ukážku. Yakuza 6 a Kiwami dostáva priestor s oznámením pre západný trh. Nasledujú ukážky z rôznych hier od third-party štúdií. Napríklad Housemarque, tvorcovia Resogun, prichádzajú s novou hrou Next Machina. Krátkou ukážkou oznámili Lara Croft Go, ktorá je dostupná na PS4 a aj PS Vita od dnešného dňa.

Na pódium prichádza Asad Qizilbash a hovorí o PlayStation VR - oznamuje novú hru Starblood Arena. Po zostrihu ďalších PS VR hier sa predstavuje ďalšia ukážka na akčné RPG od Team Ninja, Nioh. Video z The Show 17 s retro režimom dopĺňa nová ukážka z Horizon Zero Dawn od Guerrilla Games. Na pódiu je opäť Shawn Layden, ktorý ďakuje všetkým za podporu PlayStation počas roka. Konferencia je na konci, no má tu ešte jednu ukážku na úplný záver - The Last of Us od Naughty Dog sa dočká pokračovania! Video ukazuje zábery zo zničeného prostredia - pokračuje zábermi na staršiu Ellie, ktorá hrá na gitare. Hra dostáva oficiálny názov - The Last of Us Part II. Hra je údajne iba na začiatku vývoja, takže dátum vydania nebol ani naznačený.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19959)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk