Dobrodružstvo Joela a Ellie bude pokračovať, čo zatiaľ vieme?

Panel Naughty Dog na PSX priniesol nové informácie, z ktorých sa dá usúdiť, že The Last of Us Part II bude veľkolepým pokračovaním už tak skvelej jednotky.

pridal Gam_er 4.12.2016 o 14:04 pod hry
Dobrodružstvo Joela a Ellie bude pokračovať, čo zatiaľ vieme?

HRY > NOVINKY >

Včera Sony uzavrelo prvý deň PlayStation Experience lepšie, než sme si mnohí dokázali predstaviť. Ohlásenie The Last of Us Part II vyvolalo naozaj veľkú vlnu nadšenia s tým, že sme sa postupne odvčera začali dozvedať aj nejaké detaily o tom, kam sa hra posunie resp. na čo sa môžeme tešiť.

Samotná hra pobeží na aktualizovanej verzii proprietárneho Naughty Dog enginu, ktorý však ponúkne ešte oveľa viac. Hra podľa tvorcov ponúkne veľa nových technológií, ktoré zatiaľ celkom sľubne naznačujú, že možnosti aktualizácie enginu Uncharted 4 sú pomerne bohaté. Hra je zatiaľ v ranej fáze vývoja, no už teraz sú z jej vizuálu vývojári nadšení, pretože posúva veci zase o niečo vpred. Čo sa týka hudby, za tou stojí znovu fenomenálny Gustavo Santaolalla, autor hudby k prvej hre. 

Prvé informácie o príbehu už potvrdili, že v hre tentokrát prevezmeme úlohu Ellie. V prvom The Last of Us tvorila neodmysliteľnú zložku príbehu láska a starostlivosť medzi Joelom a Ellie. Neil Druckmann však hovorí, že pokračovanie bude skôr o nenávisti, z čoho sa dá usúdiť, že udalosti, ktoré táto dvojica prežila od konca jednotky až po dvojku z nich spravili viac zocelené charaktery, čo badať najmä u naštvanej Ellie. Kto sú však ľudia, ktorých Ellie túži nájsť a zabiť zatiaľ nie je jasné, no pravdepodobne pôjde o jeden z nosných aspektov príbehu. 

Hra sa bude odohrávať päť rokov po tej prvej. Ellie bude mať 19 rokov a dej bude oveľa väčší než v jednotke. Mnoho fanúšikov dalo najavo určité obavy z hľadiska toho, ako hra dopadne, čo zaregistroval aj Neil Druckmann, ktorý prosí o dôveru. Okrem toho pochybovačom adresoval aj niekoľko slov:

„Viem, že mnoho ľudí cíti obavu z návratu Joela a Ellie najmä z toho hľadiska, či tento návrat nedegraduje výsledný efekt z jednotky. Musíte však pochopiť, že všetky veci ohľadne The Last of Us cítime stále rovnako, ako keď sme tvorili prvý diel. Nikto nemiluje znaky, ktoré nesie The Last of Us viac ako my a nerobili by sme pokračovanie, keby sme mali pocit, že to nie je dobrý nápad.

Hral som sa s mnohými myšlienkami, ktoré zahŕňali aj nové hlavné postavy, ale nikdy som necítil, že je to správne. The Last of Us je špecifické v tom, že je práve o Joelovi a Ellie. Takže áno, Part II bude dopĺňať príbeh prvého dielu, ale ústredná dvojica bude tento príbeh tento krát rozprávať spolu a pôjde o väčší príbeh, než ponúkla jednotka. Jediné čo chcem je to, aby nám fanúšikovia prejavili dôveru v nás. Verte nám, urobíme to pre vás správne,“ hovorí Druckmann. 

Ellie poskytne odlišný druh hrateľnosti ako Joel. Niektoré veci z prvej hry prejdu vývinom, niektoré kompletnou premenou, no vývojári si chcú dať záležať na kvalitnom gameplayi. Okrem toho hra ponúkne rôzne momenty z jednotky a tvorcovia dúfajú, že tieto momenty budú s hráčmi rezonovať rovnako, ako keď ich videli prvý krát. Čo sa týka samotného vydania hry, Naughty Dog majú predstavu o tom, kedy bude hra dokončená, no zatiaľ to nechcú prezrádzať. Odhadujeme to však na rok 2018. 





Dobrodružstvo Joela a Ellie bude pokračovať, čo zatiaľ vieme?  Dobrodružstvo Joela a Ellie bude pokračovať, čo zatiaľ vieme?  Dobrodružstvo Joela a Ellie bude pokračovať, čo zatiaľ vieme?
Dobrodružstvo Joela a Ellie bude pokračovať, čo zatiaľ vieme?  Dobrodružstvo Joela a Ellie bude pokračovať, čo zatiaľ vieme?  Dobrodružstvo Joela a Ellie bude pokračovať, čo zatiaľ vieme?
Dobrodružstvo Joela a Ellie bude pokračovať, čo zatiaľ vieme?
Páči sa mi! (+1)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17924)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk