Krv, drina, slzy a pot pri tvorbe Kingdom Come: Deliverance

Interný alfa-test skončil, hra je pohromade, nastáva fáza ladenia a eliminovania množstva bugov. Čo do hry nečakane pribudlo počas vývoja a čo bolo vyškrtnuté?

pridal roberto 9.12.2016 o 12:35 pod hry
Krv, drina, slzy a pot pri tvorbe Kingdom Come: Deliverance

HRY > NOVINKY >

Dan Vávra v novom videoblogu oznámil radostnú novinu, štúdio Warhorse ukončilo interné alfa-testovanie RPG Kingdom Come: Deliverance a vývoj sa definitívne presúva do štádia beta, čo znamená, že všetky funkcie a obsah už sú v hre a štúdio sa môže naplno pustiť do ich ladenia. To platí aspoň pre primárnu PC verziu, optimalizácia pre konzoly je ďalšou výzvou, výsledok tejto práce ale môže spätne pomôcť slabším PC zostavám.

Tiež sme sa dozvedeli, čo všetko v hre naisto bude pri jej vydaní v roku 2017 a čo sa objaví až neskôr. V hre bude približne 80 questov, teda viac než bolo plánované. Tie, ktoré sa budú hrať za ženskú hrdinku, prisľúbené na Kickstarteri, a pár ďalších medzi nimi ale aj tak nie sú. Budú vydané formou DLC, ktoré podporovatelia dostanú zdarma. Počas vývoja bolo rozhodnuté, že v hre nesmie chýbať boj kopijou, z konského chrbta, ani holými päsťami. Kováčstvo aj verný pes sprevádzajúci hráča na cestách i v boji z plánu úplne vypadli, nedali sa urobiť dosť dobre, preto v hre radšej nebudú, než by mali byť iba do počtu. Na vedľajšiu koľaj sa dostali aj porty pre MacOS a Linux, mali by vyjsť neskôr než verzie pre Windows a konzoly. Herný svet bol rozšírený z pôvodne prisľúbených 9 na 16 kilometrov štvorcových.

Audiálnej stránke by malo prospieť, že nielen pohyby hercov na scéne, ale aj ich hlasy boli nahrávané naraz a nie po jednom. Soundtrack bol nahraný symfonickým orchestrom i speváckym zborom v kostole a iba počas prestrihových scén z neho zaznie 1.5 hodiny. Celková dĺžka prestrihových scén by sa mala vyšplhať na 3.5 hodiny a hráč v nich uvidí výkony päťdesiatich hercov.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk