Týždenník - Herná sezóna skončila, Vianoce prichádzajú

Prakticky všetky veľké tituly tohto roka už sú vonku, sezóna skončila a tak už ostáva len hrať sa až do nového roka.

pridal saver 11.12.2016 o 20:18 pod hry
Týždenník - Herná sezóna skončila, Vianoce prichádzajú

HRY > NOVINKY >

Prakticky všetky veľké tituly tohto roka už sú vonku, sezóna skončila a tak už ostáva len hrať sa až do nového roka. Hlavne jeseň bola herne veľmi pestrá a ponúkla niekoľko kvalitných multiplayeroviek, niekoľko slušných singleplayeroviek, nechýbali ani športy, autá a stratégie. Celé to doplnilo hneď niekoľko nových konzol ako aj PC hardvér. Podrobnejšie si to ešte zhrnieme. Zatiaľ si môžete pozrieť v našich Tipoch na vianočné darčeky, či by sa ešte z hier alebo hardvéru oplatilo niečo kúpiť pod stromček.

Z inej oblasti YouTube ponúklo prehľad najsledovanejších videí roka, ako aj samostatný rebríček najsledovanejších trailerov, kde viedol Battlefield 1. A keď sme pri videách, roztrhlo sa nám vrece s trailermi na nové filmy a ukázal sa BaywatchTransformers: The Last KnightAssassin's Creed, nová Múmia, Spiderman: Homecoming, War of planet of the Apes, The Wall, ale aj Fifty Shades Darker a teaser sme mali aj na nový Fast and Furious, ktorý dostane plný trailer dnes v noci. A keď sme pri TV, Conan O'Brien si vo svojej relácii Clueless gamer teraz zahral s Terry Crewsom

Zo zaujímavých noviniek sme tento týždeň dostali na PC zadarmo Assassin's Creed 3, predstavil sa Days of War, ktorý nám chce priniesť najzaujímavejšie boje druhej svetovej vojny a nečakane vyšla malá survival hra Radiation Island, ktorá nečakane obišla early access. Pekný trailer nám priblížil lovecký titul theHunter Call of the Wild:

V softvérovej oblasti sa predviedol Microsoft na WinHEC konferencii, kde predstavil hlavne Windows 10 bežiaci na ARM procesore, konkrétne na novom Snapdragone, na ktorom zvláda aj plnú emuláciu x86 Win32 aplikácií, a teda už aj na mobiloch bude môcť fungovať plný Windows. Doplnil to Mixed Reality heatsetmi, ktoré začnú vychádzať budúci rok a zároveň dostanú plnú podporu a aj novými hardvérovými možnosťami, kde s Intelom idú tlačiť na HDR.

Z recenzií sme priniesli vianočnú zombie sekanicu Dead Rising 4, doplnili sme to návratom Commandos štýlu hry v titule Shadow Tactics, z detsky zameraných hier sme sa pozreli na 3DS titul Disney Magical World 2 a na 3DS prišiel aj Super Mario Maker. Tento týždeň zastupoval adventúry Yesterday Origins a Silence: The Whispered World a vašu pozornosť si ale pritiahla kukurica v titule Maize.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18386)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk