Ako sa objavil hlas zaklínača Geralta v traileri hry od slovenského štúdia

V novej RPG Sacred Fire z Banskej Bystrice vstúpia do bojov emócie a do politiky postoje voči mocnému Rímu.

pridal roberto 21.12.2016 o 17:27 pod hry
Ako sa objavil hlas zaklínača Geralta v traileri hry od slovenského štúdia

HRY > NOVINKY >

V Steam Greenlightmôžete nájsť hru Sacred Fire od štúdia Poetic založeného v Banskej Bystrici. Ešte je iba vo fáze konceptu, kampaň za otvorenie dverí do Steamu sa spustí až budúci rok, ale úspech by mal byť zaručený vďaka traileru s hlasom známym snáď väčšine hráčov RPG. Úlohy rozprávača sa ujal Doug Cockle, ktorý prepožičal anglický hlas Geraltovi z Rivie vo všetkých troch jeho veľkých hrách od CD Projektu.

Ako malé nové nezávislé štúdio získalo do teaseru na svoju hru známeho hlasového herca? Prekvapivo jednoducho. Mali guráž sa ho opýtať, či by mal záujem. Keď sa uvažovalo nad podobou teaseru, bolo nájdenie vhodného "hlasu" jednou z priorít. Teaser má necelú minútu a štúdio malo pre hlasového herca pripravených pár stoviek dolárov, takže keď začali hľadať na Voices.com a 123voice.com, ozvalo sa veľa záujemcov a autorom komentára k teaseru mal pôvodne byť Sky Soleil. Potom si ale autori hry prečítali článok na develop-online, kde Troy Baker, iný známy hlasový herec, hovorí o tom, prečo sa rád podieľa aj na menších, ale zaujímavých projektoch. To Martinovi Kolesárovi a ostatným dodalo odvahu osloviť emailom pár ich najobľúbenejších hlasových hercov.

"Keď sa pár dní nikto neozval, prestali sme dúfať. Bol to iba taký výstrel do tmy. Predstavte si naše prekvapenie, keď nám v sobotu odpísal Doug. Iba dva dni pred vypršaním deadlinu! Napísal, že sa mu páči náš projekt a má záujem s nami pracovať! Boli sme radosťou bez seba," opisuje začiatok nečakanej spolupráce Martin Kolesár, komunitný manažér.

"Nielenže sme boli presvedčení, že sa jeho hlas do teaseru výborne hodí, ale sme aj veľkými fanúšikmi Zaklínača. Andrej (Vojtas) vyrastal v 90-tych rokoch vo východnej Európe a Wiedzmin, krátke príbehy od Andrzeja Sapkowskeho, boli jednou z vecí, ktoré ho inšpirovali k tomu, aby sám začal písať. Bol to splnený sen."

Potom to už išlo rýchlo, Doug Cockle si stiahol video aj s amatérsky nahovoreným komentárom a po krátkej porade už v pondelok poslal naspäť nahrávku nahratú v štúdiu.

Ako sa objavil hlas zaklínača Geralta v traileri hry od slovenského štúdia

Samotné Sacred Fire má byť príbehové RPG, v ktorom ľudskosť a emócie ovplyvnia boj o prežitie a vnútornú slobodu. Inšpirovaná starovekou Kaledóniou (Škótskom) ponúkne príbeh skupiny vzdorujúcich bojovníkov a ich vzostupu k moci v čase, keď sa rímske sily vydali na sever od valu. Výber motivácií, myšlienok a pocitov má byť rovnako dôležitý ako činy. Rozvoj osobnosti a boj o vplyv budú môcť zmeniť príbeh a zabrániť tragickému koncu.

Hra bude mať taktické boje, kde bude treba vzdorovať bolesti, strachu i hnevu a vystriehnuť správny moment k útoku, bude možné zastrašovať i provokovať protivníka a boje nebudú musieť skončiť usmrtením nepriateľa. Rozhodnutia môžu urobiť boje ťažšími. Na politickom bojisku sa bude súperiť o vplyv s inými príbehovými postavami priamo alebo prostredníctvom získavania vplyvných priateľov. Hráč si vytvorí vlastnú postavu a bude ju môcť orientovať na boj, empatiu, liečenie alebo crafting. Na oficiálnej webstránke už môžete hlasovať o počiatočnom vplyve rôznych potenciálnych spojencov. Sacred Fire čaká boj nielen v Steam Greenlight, ale aj na Kickstarteri. Kampaň je naplánovaná na marec 2017.





Ako sa objavil hlas zaklínača Geralta v traileri hry od slovenského štúdia  Ako sa objavil hlas zaklínača Geralta v traileri hry od slovenského štúdia  Ako sa objavil hlas zaklínača Geralta v traileri hry od slovenského štúdia
Ako sa objavil hlas zaklínača Geralta v traileri hry od slovenského štúdia  Ako sa objavil hlas zaklínača Geralta v traileri hry od slovenského štúdia  Ako sa objavil hlas zaklínača Geralta v traileri hry od slovenského štúdia
Páči sa mi!






Ako sa objavil hlas zaklínača Geralta v traileri hry od slovenského štúdia
PC
Slovenské hry

Vývoj: Poetic studio
Štýl: RPG
Early Access od: 18.10.2021

Dátum vydania:  2021
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19823)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk