Mod DB vybralo najlepšie mody roka 2016

Oživenie klasiky, dokončenie odfláknutej hry, strategický pohľad na čínsko-japonskú vojnu a mnohé ďalšie diela si zasluhujú obdiv a lákajú k stiahnutiu.

pridal roberto 27.12.2016 o 15:35 pod hry
Mod DB vybralo najlepšie mody roka 2016

HRY > NOVINKY >

Web Mod DB vybral najlepšie modifikácie hier roka 2016. Keďže ide o web špecializovaný na sledovanie a informovanie o modoch, môžeme sa na jeho názory spoľahnúť.

Interaction Award - Network Addon Mod (SimCity 4)

NAM je modifikácia SimCity 4 Deluxe (alebo SimCity 4 s Rush Hour) zásadne vylepšujúcia dopravu. Medzi novinkami sú napríklad mestská pozemná vlaková preprava, rôzne tvarované cesty a kruhové objazdy, ale autori si dali prácu aj s opravami bugov a optimalizáciu mestskej premávky, vďaka čomu je hra menej náročná na hardvér a zároveň sa zlepšil pathfinding. Sláva programátorom a matematikom s dostatkom voľného času!

Mod DB vybralo najlepšie mody roka 2016

Creativity Award - Call of Warhammer: Beginning of The End Times (Medieval II: Total War: Kingdoms)

Call of Warhammer už nie je žiadna novinka, ale Medieval II je dodnes úžasnou platformou pre moderov a skupina okolo Beginning of The End Times vdýchla modu nový život množstvom nového obsahu vrátane kontinentov, frakcií, ale aj hudby.

Mod DB vybralo najlepšie mody roka 2016

Community Award - Sven Co-op (Half-Life)

Ocenená bola komunita okolo kooperatívneho modu z roku 1999, ktorý umožňuje prechádzať kampaň i scenáre s priateľmi a poslednú aktualizáciu dostal v januári tohto roka.

Worldly Award - Nuclear Cataclysm (Crysis)

Píše sa rok 2020 a vy, člen tímu Raptor, sa pripravujete na ukoristenie nového druhu zbrane ukrytej na krásnom tropickom ostrove a držanej severokórejskými jednotkami.

Visuality Award - GoldenEye: Source (Half-Life 2)

Multiplayerová totálna konverzia Half-Life 2, ktoré ustupuje do úzadia, aby sa na engine Source mohol hrať fanúšikovský remake GoldenEye 007 vydaného na konzolu Nintendo 64 v roku 1997.

Best Upcoming - Star Trek Infinities (Stellaris)

Podľa Mod DB sa najviac oplatí tešiť na mod, ktorý Stellaris prenesie do univerza Star Treku. Už samotný Stellaris má správnu atmosféru, tak toto snáď ani nemôže dopadnúť zle.

Mod DB vybralo najlepšie mody roka 2016

Best Overhaul - Medieval Kingdoms Total War (Total War: Attila)

Medzi totálnymi konverziami najviac zaujalo pretvorenie strategickej hry Total War: Attila na hru z obdobia vrcholného stredoveku. Rovnaký mod vznikol pre Rome 2.

Best Multiplayer - Crysis Co-op (Crysis)

Všetko podstatné je napísané o riadok vyššie. V Crysis sa môžete vrhnúť do kooperatívnych bojov proti umelej inteligencii a očakávať dobrú zábavu.

Best Singleplayer - Old Good STALKER Evolution (S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl)

Autori sa snažia starého dobrého STALKERa vylepšiť po všetkých stránkach, pričom sa neboja práce so zlepšovaním stability hry, vizuálu ani zásahov do hrateľnosti.

Mod DB vybralo najlepšie mody roka 2016

Tretie miesto - TemplarGFX's ACM Overhaul (Aliens: Colonial Marines)

Hra je známa hlavne tým, že po vydaní vôbec nezodpovedala sľubom Segy a Gearboxu a pocítila to na recenziách aj súdnej dohre. Moderi ale milujú výzvy a spraviť z Colonial Marines hru, akú si hráči predstavovali, výzvou rozhodne je.

Druhé miesto - Far East War (Company of Heroes: Opposing Fronts)

Druhá čínsko-japonská vojna je čiastočne považovaná za súčasť 2. svetovej vojny, ale vypukla už v roku 1937. Odhaduje sa, že stála životy viac než milióna Japoncov, takmer štyroch miliónov čínskych vojakov a približne 17 miliónov čínskych civilistov. Na západe sa o nej vie iba veľmi málo, ale práve tento konflikt si vybral partička moderov okolo Company of Heroes: Opposing Fronts.

Najlepší mod - Star Wars: Thrawn's Revenge II: Ascendancy (Sins of a Solar Empire: Rebellion)

Vymeniť pôvodné univerzum Sins of a Solar Empire za celosvetovo známe univerzum Star Wars, to by napadlo kdekoho, ale realizácia, to už je iná vec. Thrawn's Revenge Development Team, ako si autori hovoria, nechá hráča vpadnúť do veľmi vzdialenej galaxie krátko po skončení bitky o Endor, teda zničení druhej Hviezdy smrti. Kto sa po Palpatinovom skone ujme vlády?

Mod DB vybralo najlepšie mody roka 2016





Páči sa mi!

Zaradené pod: mod, rebricek






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18489)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk