Predstavenie Snapdragon 835 sa blíži, detaily sú už leaknuté

Qualcomm si na CES pripravuje predstavenie nového Snapdragon 835 čipu a máme tu sériu lekanutých slajdov približujúcich jeho funkcie a výkon.

pridal saver 2.1.2017 o 12:31 pod hardware
Predstavenie Snapdragon 835 sa blíži, detaily sú už leaknuté

HARDWARE > NOVINKY >

Qualcomm si na CES pripravuje predstavenie nového Snapdragon 835 čipu a máme tu sériu lekanutých slajdov približujúcich jeho funkcie a výkon.

Zároveň to bude najvýkonnejší mobilný čip. Ponúkne nextgen Kryo 280 jadrá, ktorým nová 10nm architektúra umožní vyššie taktovanie z 2.2Ghz na 2.45Ghz. Zároveň vďaka menšej architektúre bude čip menší, bude mať nižšiu spotrebu (o 50% oproti Snapdragonu 801 na 28nm architektúre) a bude sa aj menej zahrievať.

Grafika v čipe bude Adreno 540 a bude podporovať 60 krát viac farieb ako predošlé grafické čipy. Mimo toho nebude chýbať ani Vulkan a priama DirectX 12 API podpora. Totiž toto je čip, ktorý použije Microsoft na plnú podporu Windows 10 na mobiloch. Teda budú fungovať aj x86 aplikácie a hry. Zrejme však hlavne hry budú závislé od možností daného čipu, kompatibility ovládačov a API podpory.  Zatiaľ tam nebolo špecifikované čo všetko pôjde a ako to bude emulované.

Doplní to Quick Charge 4 technológia, ktorá umožní nabíjať mobil o 20 percent rýchlejšie oproti Quick Charge 3.  Môže to napríklad umožniť nabiť 50% batérie za 5 minút.

Viac sa dozvieme na CES tento týždeň.





Predstavenie Snapdragon 835 sa blíži, detaily sú už leaknuté  Predstavenie Snapdragon 835 sa blíži, detaily sú už leaknuté  Predstavenie Snapdragon 835 sa blíži, detaily sú už leaknuté
Predstavenie Snapdragon 835 sa blíži, detaily sú už leaknuté  Predstavenie Snapdragon 835 sa blíži, detaily sú už leaknuté
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17930)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk