Nvidia na svojej prezentácii predstavila nové verzie Shield TV a GeForce Now službu

Nvidia nečakane nezadarila GTX1080ti do svojej CES prezentácie a predstavila vylepšený Shield TV, pridala Geforce Now službu, plus spomenula novinky okolo svojich automobilových technológií.

pridal saver 5.1.2017 o 10:18 pod hardware
Nvidia na svojej prezentácii predstavila nové verzie Shield TV a GeForce Now službu

HARDWARE > NOVINKY >

Nvidia nečakane nezadarila GTX1080ti do svojej CES prezentácie, namiesto toho predstavila vylepšený Shield TV a pridala Geforce Now službu. Plus spomenula novinky okolo svojich automobilových technológií.

Shield TV

Shield dostane novú, vylepšenú verziu, presnejšie rovno dve verzie Shield TV a Shield TV Pro. Obe budú s rovnakým čipom ako má starší Shield a teda Tegra X1 na Maxwell architektúre s 256 CUDA jadrami, 3GB pamäťou. Štandardná verzia bude mať 16GB miesta a bude za 199 dolárov, Pro verzia 500GB miesta za 299 dolárov.

Nvidia označuje Shield TV ako najdokonalejšie streamovacie zariadanie s 4K HDR kvalitou a streamovať môžete ako filmy (Amazon Video, Netflix, YouTube, Google Play Movies, VUDU)  tak aj hry (Geforce Now). Výkon je 3x vyšší ako ktorýkoľvek iný streamer na trhu. K tomu Shield dostane novú AI funkcionalitu cez Google Assisstena, s ktorou môžete komunikovať z ktoréhokoľvek miesta domu vďaka novému Nvidia Spot zariadeniu za 50 dolárov.

Rozšíri sa aj Geforce Now, ktoré už má bohatú ponuku PC titulov na streamovanie a najnovšie k nim pribudne aj Ubisoft katalóg s tým, že ďalšie tituly pribudnú do ponuky rovno pri vydaní. Napríklad For Honor alebo South Park. Plus samozrejme PC hráči s Nvidia kartami môžu použiť aj Nvidia Gamestream pre 4K hranie na TV rovno zo svojho počítača.

Nakoniec v novej verzii Shield TV bol vylepšený aj gamepad, ktorý už má štandardnejší tvar s dlhšími úchytmi pre pohodlnejšie držanie.

Geforce Now

K tomu Nvidia rozširuje Geforce Now aj na PC. Kde môžu hráči streamovať náročné hry aj na slabšie počítače, notebooky, alebo aj na Mac. Môžu takto streamovať hry, ktoré si kúpia na Geforce Now, alebo aj tie čo si kúpia na Steame. Pri Steame sa synchronizujú cloud pozície a aj achievementy s u nich na PC nainštalovanými hrami. Môžu tak doma hrať na PC a na cestách na notebooku cez streaming ak majú dobrý internet.

Zo zaujímavostí, ak sa zaregistrujete na Geforce Now, môžete hrať 8 hodín zadarmo na nižších nastaveniach, 4 hodiny na vysokých.

Štandardná cena bude 25 dolárov za 20 hodín hry na základných nastaveniach (hráte ako na PC s GTX1060 kartou), so zvyšujúcim sa rozlíšením a nastaveniami klesá počet hodín. Napríklad 25 dolárov za 10 hodín s cloudovým PC s GTX1080 kartou. Nvidia hovorí, že je to parádna cena pre tých, ktorý majú slabý hardvér. Keď si však zoberiete, že také budete GTA V hrať 100 hodín, už to tak parádne nebude.

Zaregistrovanie do Early Access nájdete na nvidia stránke.

Nvidia nakoniec ukázala aj svoje pokroky v samoriadiacich sa autách. Kde autá používajú ich nový AI superpočítač Xavier  s 512 jadrovou Voltou a 8 jadrovým ARM procesorom.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18392)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk