HTC predstavuje novinky pre virtuálnu realitu, tenis by sme si mali zahrať aj s vlastnou raketou

Nový snímač periférií by mal autorom hier uľahčiť ich implementáciu do hry, popritom HTC predstavuje aj predplatenú službu.

pridal play3man 7.1.2017 o 9:40 pod hry
HTC predstavuje novinky pre virtuálnu realitu, tenis by sme si mali zahrať aj s vlastnou raketou

HRY > NOVINKY >

HTC prišla na CES s nádielkou hardvérových, ale aj softvérových noviniek. Všetky tieto novinky sa pritom priamo týkajú HTC Vive, pričom medzi určite najzaujímavejšie patrí nový senzor pre trackovanie rôznych periférií. HTC Vive Trakcer by mal podľa popisu uľahčiť najmä prácu vývojárom, ktorí by mali oveľa jednoduchšie implementovať svoje periférie do hier. Celá práca s perifériami by sa mala uľahčiť samozrejme aj hráčom, ktorí by týmto mali mať prirodzenejší pocit z hry. "Na CES bolo prezentovaných 8 intregrácií Vive Trackera, napríklad obojručná zbraň, rukavice alebo požiarnická hadica so skutočnou prúdnicou." - "Alternatívou môže byť aj využitie bežných objektov. Používateľ teda bude môcť napríklad hrať virtuálny tenis s vlastnou reálnou raketou."

Ďalšou novinkou je nový systém popruhov pre uchytenie HTC Vive na hlave. Vive Deluxe Audio Strap má priniesť lepší komfort aj vďaka novému systému vedenia káblov či jednoduchému upínaniu, ktoré ešte lepšie fixuje headset na hlave. Čo však tejto novinke robí najväčšie meno sú zabudované slúchadlá, ktoré vás odbremenia od ďalšieho kusu hardvéru na vašej hlave, prípadne káblov. 

Zo softvérových noviniek si HTC pripravilo Viveport mesačné predplatné, vďaka ktorému budú mať predplatitelia prístup k celej kolekcií obsahu pre virtuálnu realitu. Už teraz sa môžu aktuálni zákazníci Viveportu zaregistrovať do testovacej fázy predplatného, ktoré dostanú v skúšobnej verzii zadarmo. To, akí tvorcovia budú súčasťou predplatného, je iba na ich rozhodnutí, takže ak budú chcieť získavať príjmy aj na základe tejto novinky, jednoducho sa zaradia do programu. HTC však myslí aj na profesionálne využitie virtuálnej reality, a tak prinesie verziu Viveportu - Viveport Enterprise - aj pre lekárov, vedcov a iných zákazníkov, ktorí chcú tento nový hardvér využiť aj profesionálnejšie.





HTC predstavuje novinky pre virtuálnu realitu, tenis by sme si mali zahrať aj s vlastnou raketou
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk