Do The Sims 4 konečne dorazia upíri

The Sims 4 Vampires Game Pack vyjde už koncom januára.

pridal roberto 11.1.2017 o 18:19 pod hry
Do The Sims 4 konečne dorazia upíri

HRY > NOVINKY >

Temné expanzie s upírmi boli pre niektorých z nás jediným dôvodom, prečo sa po čase vrátiť k The Sims 2 i The Sims 3, preto sa už dlho čakalo, kedy bude podobná expanzia pripravená aj pre The Sims 4. V dvojke aj trojke sa upíri objavili vďaka rozšíreniam venovaným nočnému životu, ale trojka mala aj celú jednu expanziu venovanú nadprirodzeným bytostiam. Vo štvrtom dieli budú upíri vo vlastnom Vampire Game Packu, ktorý vyjde už 24. januára 2017.

S nudnými zádumčivými upírmi alebo primitívnymi vraždiacimi obludami sa asi nestretneme, do atmosféry hry by sa zrejme nehodili a autori prisľúbili, že nám dodajú upírov, akých sme ešte nevideli. Budú mať špeciálne upírske pohnútky aj potreby, pričom okrem nadprirodzenej sily a denného spánku budú, samozrejme, potrebovať aj pravidelný prísun plazmy. Tí mierumilovnejší si ju budú môcť jednoducho kúpiť, alebo dokonca vypestovať vo forme ovocia. Tí spoločenskí môžu niekoho požiadať, aby ich nechal "napiť sa" a iba tí hrubí a old-school upíri sa budú po nociach zakrádať cudzími domami a sať krv nevinným spiacim simíkom.

Výmenou za nezvyčajnú stravu a hrozbu vzplanutia na slnečnom svetle sú ponúkané nadprirodzené schopnosti. Takýto simík môže robiť upírov z ostatných simíkov aj meniť svoju podobu, ale podrobnosti budú prezradené až neskôr. Súčasťou balíčka sú aj upírie novinky do nástroja na výrobu simíkov a vampirizmus bude aj čiastočne dedičný, aby mohli vznikať celé upírie rodinky. Gén sa aktivuje až v období puberty a v tomto období upír aj prestane starnúť, ak teda hráč a narodeninová torta nerozhodnú inak. Takéto rodinky potom dobre zapadnú do Forgotten Hollow, nového sveta, ktorý je tiež súčasťou Vampires Game Packu.

V malom susedstve s piatimi pozemkami okolo Vladovho námestia je večná noc a nikto sa nebude čudovať, ak si tam dom zariadíte v typicky upírskom štýle aj s rakvami, ktoré poslúžia k spánku aj milostným hrám rovnako dobre ako postele. Upíri ale nebudú obmedzení na tento svet, nájdete ich aj inde, medzi bežnými simíkmi. Ak sa už nemôžete dočkať, môžete si vopred urobiť test, aby ste sa dozvedeli, akým typom upíra ste.





Do The Sims 4 konečne dorazia upíri  Do The Sims 4 konečne dorazia upíri
Páči sa mi!

Zaradené pod: sims






PC
PS4
Xbox One
EA Access
PS Plus

Vývoj: EA / The Sims Studio/Maxis
Štýl: Managementová
Dátum vydania:  september 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18385)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk