Týždenník - Polovičný život

Pokojný začiatok roka nám nič nerozhádzalo, vyhodnotili sme si niekoľko súhrnov a objavilo sa niekoľko noviniek.

pridal saver 22.1.2017 o 19:30 pod hry
Týždenník - Polovičný život

HRY > NOVINKY >

Pokojný začiatok roka nám nič nerozhádzalo, vyhodnotili sme si niekoľko súhrnov a objavilo sa niekoľko noviniek. 

Týždeň nám odštartoval sám Gabe Newell. Prekvapivo sa sám ozval a na Reddite chcel reagovať na uplynulé leaky toho, ako nerobia na Half Life 3. V samotných rozhovoroch to viac menej aj potvrdil s tým, že robia aj na singleplayerových hrách a VR tituloch. Naznačil, že do Half Life značky sa vrátia iným štýlom.

Okrem toho bola spustená beta Halo Wars 2, ktoré ku kampani a štandardnému multiplayeru pridá nový kartový mód. Ten kombinuje akčnú stratégiu s kartovou hrou. Keďže kartové hry sú teraz v kurze, má to v  sebe zaujímavý twist, ktorý by mohol zaujať. Samozrejme, na rozdiel od kartových hier, tu musíte vedieť aj ako si vytvoriť svoj deck v spolupráci s ďalšími hráčmi a následne aj strategicky bojovať na bojisku. Uvidíme, ako sa to vyvinie, ale je to minimálne zaujímavý doplnok.

Z iných nových hier po dvoch rokoch prichádza na západ PS4 záležitosť Yakuza 0 a dostáva slušné recenzie. Z iných titulov For Honor ponúkol požiadavky, rovnako aj Sniper: Ghost Warrior 3, popritom nám Ghost Recon ponúkol pohľad na ďalšiu misiu a aj Sniper Elite 4.

Rozbehli sa aj VR hry, kde na PC nám VR Kanojo ponúklo svoje mierne odhaľujúce videá a rovnako PS4 konkurencia Summer Lesson sa nechcela nechať zahanbiť a tiež prinieslo svoj štýl komunikácie s japonským dievčaťom. Tam však budete viac komunikovať ako vyzliekať, keďže na PS4 si nemôže dovoliť toľko ako na PC.

   

Z procesorov sme tu mali benchmarky nového Pentia G4560, ktoré vyzerá na veľmi dobrý výber do lacných PC. Nechýbalo ani veľa noviniek k Switchu, kde nám už Nintendo predstavilo EU cenu a je to 330 eur. Minimálne pri vydaní. Konzola je prakticky všade v predobjednávkach vypredaná, ale Nintendo hovorí, že pri vydaní nebude problém so získaním konzoly. Uvidíme, v každom prípade napriek cene tam záujem je veľký. Hlavne vďaka Legend of Zelda. Breath of the Wild, ktorá vyzerá veľmi slušne. Najnovšie nám hra ukázala mapu a niekoľko rozmazaných obrázkov.

Z tém sme spísali históriu Resident Evil série, pozreli sme sa ktoré RPG nás čakajú v tomto roku, pridali sme si najlepšie hry roka podľa výberu redakcie a nechýba ani zhrnutie v Sector v Kocke. Dotiahli sme už aj videorecenziu na The Last Guardian.

Z recenzií sme ohodnotili VR titul Eagle Fligh , motorky v MotoRacer 4, stavbu mostov v Bridge Constructor, malú, ale drahú mobilnú skákačku Super Mario Run a hudobný titul Rhythm Paradise Megamix. Doplnili sme to preview na titul Sundered





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18401)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk