Titanfall 2 čoskoro rozšíri ponuku herných réžimov aj máp

Nový režim s extrémne krátkymi zápasmi sa už testuje, na mapu z pôvodného Titanfallu si ešte chvíľu počkáme.

pridal roberto 29.1.2017 o 18:32 pod hry
Titanfall 2 čoskoro rozšíri ponuku herných réžimov aj máp

HRY > NOVINKY >

Respawn pochválil úspechy, ktoré za tri mesiace dosiahol Titanfall 2 a zároveň nám prezradil, aký nový obsah pripravuje na február a marec. Hra sa nakoniec umiestnila vo viac ako 130 anketách o hru roka 2016, pričom v prestížnom rebríčku Forbes vyhrala a PC Gamer ju vyhlásil strieľačkou roka. Možno aj vďaka tomu sa hre darí postupne rozširovať hráčsku základňu, čo bolo od začiatku zámerom autorov, keďže hru pred Vianocami postavili do konkurencie s Battlefield 1 a Call of Duty: Infinite Warfare. Hráčov potešili prísľubom pravidelného dodávania bezplatného obsahu a časť tohto plánu splnia už vo februári a v marci.

Vo februári vydajú už predstavený herný režim Live Fire. Bude to rýchly multiplayerový herný režim, ktorého sa zúčastnia dva tímy po 6 hráčov a ktorého zápasy potrvajú iba 60 sekúnd. Zabojujú si vňom iba piloti bez titánov a nebudú sa respawnovať, takže jednou z ciest k víťazstvu je rýchla eliminácia nepriateľského tímu. Druhou je získanie a udržanie vlajky až do vypršania časového limitu. Režim by mal mať hneď pri vydaní dve vlastné malé mapy, kde bude záležať na každom zabití a eliminovaní hráči sa vďaka krátkosti zápasov veľmi rýchlo vrátia späť do hry, hoci už v novom zápase.

Titanfall 2 čoskoro rozšíri ponuku herných réžimov aj máp

Po marcovej aktualizácií sa rozrastie ponuka in-game obchodu, kde sa objavia noví Prime Titans, teda vizuálne odlišné verzie existujúcich titánov s vlastnými exekúciami. Tiež sa budú opravovať bugy, zlepšovať vyváženie síl, rozširovať arzenál a ďalšie veci, ktoré k aktualizáciám patria, ale pripravuje sa aj jedno veľké lákadlo. Ponuka máp sa rozrastie o Colony, teda mapu z pôvodného Titanfallu.





Titanfall 2 čoskoro rozšíri ponuku herných réžimov aj máp  Titanfall 2 čoskoro rozšíri ponuku herných réžimov aj máp  Titanfall 2 čoskoro rozšíri ponuku herných réžimov aj máp
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19833)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk