Týždenník - Zombíci a rytieri

Uplynulý týždeň bol plný noviniek a vidieť, že po vianočnej a povianočnej pauze sa už trh rozbieha.

pridal saver 29.1.2017 o 21:28 pod hry
Týždenník - Zombíci a rytieri

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň bol plný noviniek a vidieť, že po vianočnej a povianočnej pauze sa už trh rozbieha. Nakoniec vyšiel už parádny Resident Evil 7, z ktorého už máme aj recenziu a Capcom v ňom prekvapil. Zistil, že štýl posledných Resident Evil je už obohraný a posunuli sa ďalej. Rovnako sa ďalej konečne posunú aj filmy, tam však ešte teraz prichádza do kín posledná časť série s Millou Jovovich. Tá podľa našej recenzie nie je nič výrazné, ale konečne ukončila sériu a ak ste to celé sledovali, oplatí sa pozrieť.

Otvorená bola aj beta For Honor, hry umiestnenej do stredoveku, kde proti sebe bojujú tri frakcie - rytieri, samuraji a vikingovia. Možno škoda, že bola len uzavretá beta, keďže tento špecifický štýl by si mal vyskúšať každý predtým, ako si hru kúpi. Dúfajme, že ponúknu otvorenú betu alebo aspoň trial verziu po vydaní. Hra má dobrý koncept, dobré spracovanie, ale ak vám nesadne ovládanie bojov, tak vám hra nesadne vôbec. Je to totiž špecifické, dobre vymyslené, ale rýchlosť bojov to celé robí náročné na pozornosť a reakcie.

Keď už sme pri výrazných veciach, začiatok roka nám veľmi pekne rozbehne aj Mass Effect: Andromeda, ktorá konečne ponúkla parádny trailer a doplnila to inštruktážnym videom, ktoré ukazuje tím vašej vesmírnej lode.  Z iných noviniek bolo ohlásené Dirt 4 na leto, kde si znovu zajazdíme offroad preteky, podobne boli ohlásené MXGP 3 motorky. Ak by vám to bolo málo, nový Hitman dostane poslednú bonusovú misiu Landslide a Battlefield 1 predstavil svoje blížiace sa DLC  They Shall not pass. Ohlásená bola aj Pillars of Eternity II, ktoré ja na Fig-u.

Microsoft posunul do preview verzie časť noviniek z prichádzajúceho Creators updatu a ak sa prihlásite na testovanie, môžete už skúšať nový game mód a rôzne ďalšie doplnky. Game mode umožní hrám lepšie využiť možnosti systému a optimalizovať ho na hry.

Ozval sa znovu aj Kojima, ktorý hovorí, že ženám vo svojich hrách dá veľké prsia len vtedy, ak to bude dávať hlbší zmysel. Čo vzhľadom na to, že je Japonec znamená, že ak z nejakého zvláštneho dôvodu nebudú dávať zmysel veľké prsia, budú tam malé prsia, ale vždy ich bude vidieť.

   

Z hardvéru sme tu mali znovu pekné porovnanie a benchmarky procesora, tentoraz i3 7350k, ktorý je prvý pretaktovávateľný i3 procesor a prvý i3 procesor, ktorý sa napriek nižšej cene neoplatí kupovať. Ak ho chcete pretaktovávať, potrebujete drahú dosku, drahšie pamäte a to si už radšej kúpite i5.

   

Popritom sa nám objavili aj nové leaky konfigurácie Scorpia, ktoré najnovšie hovoria, že by to bola Zen a Vega konfigurácia. Čo je možno až príliš optimistické a je teda nepravdepodobné, že je leak reálny. V každom prípade 6Tflop alebo viac bude tak či tak. Dopĺňať by to malo 12GB pamäte, ktoré podľa leaku sú GDDR5x pamäte a k tomu je pridaných 1GB DDR3 pamäte pre aplikácie.

   

K tomu sme pre vás tentoraz spísali, aké Open World hry vás čakajú tento rok, vyhodnotili sme si čitateľskú anketu, kde vyhral Zaklínač III: O víne a krvi. K tomu sme si zhrnuli najlepšie PS Plus hry a najlepšie Xbox Live Gold hry za minulý rok.

Z recenzií sme sa pozreli na Rise and Shine, Shantae: Half Genie Hero a aj Lego Harry Potter Collection a z hardvéru na Roccat Sova MK a Roccat Soura FX.

     





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk