Týždenník - beta testy duchov

Tento víkend sme si mohli v beta teste vyskúšať dve prichádzajúce akcie s otvoreným svetom - Sniper: Ghost Warrior 3 a Ghost Recon Wildlands. Obe ponúkajú slušnú zábavu. Doplnili sme si to prehľadom slovenských titulov

pridal saver 5.2.2017 o 21:48 pod hry
Týždenník - beta testy duchov

HRY > NOVINKY >

Tento víkend sme si mohli v beta teste vyskúšať dve prichádzajúce "Ghost" akcie s otvoreným svetom - Sniper: Ghost Warrior 3 a Ghost Recon Wildlands. Obe ponúkajú slušnú zábavu a obe sú veľmi podobné s voľnými možnosťami prístupu k misiám. Zatiaľ čo Ghost Warrior sa viac orientuje na craftovacie prvky a boje jedného ducha so snahou o väčšiu taktiku a stealth, Ghost Recon má voľnejšiu akciu bez nutnosti výrazného stealthu, ale zase s taktikou a spoluprácou tímu.

   

Samozrejme na Ghost Recone vidieť väčší rozpočet, parádnu grafiku, Sniperovi citeľne ešte chýba viac času k dokončeniu a rôzne chyby bolo vidieť, hlavne v zbraniach, nakoniec vychádza až v apríli, zatiaľ čo Ghost Recon už v marci.

Nakoniec do trojky k týmto dvom hrám sa ešte teraz pridá Sniper Elite 4. Rovnako tiež ponúkne otvorené prostredia a voľnosť prístupu k úloham a to už prakticky o týždeň, 14. februára. Trailer nám približuje základy hry.

 

Tento týždeň sme ponúkli prehľad slovenských titulov vydaných v roku 2016, ktorým sme pridali aj videozhrnutie. Neboli to veľké tituly, ale aj málo sa počíta a možno sa nám to tu raz rozbehne tak, že znovu na Slovensku vytvoríme aj AAA titul.

Z iných noviniek bol ohlásený Hunting Simulator, ktorý ponúkne niekoľko lokalít na lov a to ešte tento rok. Rovnako bolo ohlásené nové pokračovanie Flatout série, ktoré vyzerá nádejne. Spustený bol early access Conan Exiles, ktorý zaujal pozornosť veľkosťami pŕs a penisov, keď už ničím iným.

EA potvrdilo FIFA 18 titul, ktorý znovu bude mať aj príbehový mód, k tomu potvrdili aj nové NFS na tento rok, Battlefront 2 s príbehovým módom a hru s novou značkou od Bioware. K tomu Bioware pridalo detaily o postavách v Mass Effect Andromeda. Bethesda na druhej strane ohlásila nový doplnok do The Elder Scrolls Online, a to Morrowind a doplnok pre Steep pridá prostredie Aljašky.

Z konzol bol potvrdený pre PS4 nový update, ktorý pridá boost pre staré tituly na PS4 Pro, ako aj podporu externých diskov. Nintendo pre zmenu potvrdilo ukončenie výroby WiiU konzoly na celom svete. Doplnilo ich Atari, ktoré ohlásilo svoj nový herný hardvér, ktorým sú však hodinky a nie napríklad miniverzia Atari.

Z hardvéru sme si zhrnuli lacné herné PC, kde sa objavil nový Pentium procesor, ktorý za 60 eur dokáže nahradiť lacné i3 procesory, len s malou stratou výkonu. Za 400 eur už postavíte lowend herné PC, na ktorom si zahráte prakticky všetko.

Nintendo ponúklo aj trailer k dnešnému superbowlu.

Z hier sme sa pozreli na Pinball FX2 s Bethesda témou, malé hry Dead Age a Retro Winter Sports 1986, z hardvéru sme sa pozreli na Roccat Cross headset a celý rok sme si zhrnuli v Sector ročenke 2016, kde sme ponúkli ako najlepšie a najhoršie hry, tak aj výber z filmov. 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19881)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk