O distribúciu Psychonauts 2 sa postará Starbreeze

Čakajte príjemnú third - person akčnú plošinovku, za ktorou budú stáť autori hier ako Grim Fandango, Day of the Tentacle, Full Throttle, a Brütal Legend.

pridal Gam_er 6.2.2017 o 19:00 pod hry
O distribúciu Psychonauts 2 sa postará Starbreeze

HRY > NOVINKY >

Starbreeze, nezávislý tvorca, vývojár a distribútor vysokokvalitných zábavných produktov, podpísal zmluvu s Double Fine Productions, ktorá sa týka vydania hry Psychonauts 2. Tá je naplánovaná na budúci rok s tým, že do nej Starbreeze majú v pláne investovať 8 miliónov dolárov a priniesť ju na PC a konzoly prostredníctvom digitálnej distribúcie. Hra okrem spomínaných tvorcov vzniká aj vďaka úspešnej crowdfundingovej kampani, v ktorej investovali samotný hráči s tým, že sa vďaka tomu budú v budúcnosti podieľať na ziskoch. 

O čo vlastne pôjde? Psychonauts 2 je third - person akčná plošinovka, kde sa hráči zhostia postavičky menom Razputin Aquato. Ide o nového Psychonauta, ktorý disponuje silnými psychickými schopnosťami. Tie spočívajú v tom, že sa dokáže ponoriť do mysle druhých. Hráč bude teda používať Razove PSI schopnosti ako telekinézu, pyrokinézu a levitáciu, v kombinácii s jeho akrobatickými zručnosťami, ktoré sú pre plošinovky typické. Pozrieme sa do zaujímavých duševných svetov, kde zažijeme veľa dobrodružstva a stretneme výstredné postavy.

Čo sa týka príbehu, ten sa odohráva priamo po udalostiach prvej hry a VR dobrodružstva Psychonauts in the Rhombus of Ruin. Tvorcovia však upozorňujú na fakt, že hráči kvôli pochopeniu udalostí dvojky nemusia hrať predchádzajúce hry, čo otvára priestor nováčikom. V novom príbehu dvojky budeme svedkami toho, ako Raz dorazí na ústredie Psychonautov. Je vzrušený z toho, že sa konečne stáva oficiálnym Psychonautom. Čoskoro sa však ocitne v zovretí rôznych právnych predpisov súvisiacich s jeho pozíciou, skúšaná bude aj jeho lojalita voči priateľom a nájde si ho aj šanca získať tajnú misiu, o ktorú skutočne tvrdo bojoval. 

„Mnoho hráčov, ktorí vyrastali v priebehu 70. a 80. rokov určite narazili na skvelé hry od Double Fine a Tima Schafera. Hry ako Grim Fandango, Day of the Tentacle, Full Throttle, a Brütal Legend sú pre mnohých z nás v zozname najlepších titulov. Práve preto sme naozaj hrdí na túto práve rodiacu sa spoluprácu. Tešime sa z partnerstva s Dobule Fine, ktoré prinesie novú vzrušujúcu hru pre mladých aj starých hráčov po celom svete,“ povedal Bo Andersson-Klint, Starbreeze CEO. 

Hra vyzerá naozaj zaujímavo a tvorcovia prisľúbili aj to, že o nej do vydania budeme ešte počuť oveľa viac. 





Páči sa mi!







PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Microsoft / Double Fine
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 25. august 2021
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19530)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk