Slovenská Biathlon Mania opäť útočí

Slovenský herný titul Biathlon Mania sa púšťa do svojej tretej sezóny a tentokrát vo veľkom štýle.

pridal PR 8.2.2017 o 16:01 pod hry
Slovenská Biathlon Mania opäť útočí

HRY > NOVINKY >

Biatlonová sezóna práve vrcholí Majstrovstvami sveta v rakúskom Hochfilzen. Čo to však má s nami spoločné? Na prvý pohľad sa môže táto úvodná veta javiť úplne mimo našu sféru. Stačí si však túto udalosť spojiť so slovenským nezávislým herným štúdiom PowerPlay Studio a hneď do seba všetko zapadá.

Slovenská Biathlon Mania opäť útočí

Jeden z najúspešnejších projektov tohto štúdia je práve Biathlon Mania, akčná športová hra s prvkami RPG a skutočnými biatlonistami, ktorá pred necelými tromi rokmi začala ako online hra na v browseroch a na Facebooku. Dnes sa púšťa do svojej tretej sezóny spolu s iOS a Android aplikáciami a láme rekordy s blížiacim sa počtom 1 500 000 používateľov z celého sveta.

Slovenská Biathlon Mania opäť útočí

Pokiaľ ste niekedy snívali o veľkolepej športovej kariére, teraz máte jedinečnú šancu. Svoju kariéru môžete rozbehnúť okamžite a to v hre, aká tu ešte nebola. Práve vrchol reálnej biatlonovej sezóny je časom, kedy hra ponúka možnosť stať sa jedným z jej hlavných aktérov. Biathlon Mania usporiadava svoje vlastné Majstrovstvá sveta s oficiálnym názvom Biathlon Mania World Championships. Hráči s hrdosťou reprezentujú svoju krajinu v národných kombinézach, dokazujú svoje strelecké schopnosti a snažia sa poraziť svojich súperov. Odmeny sú samozrejme lákavé a najväčším lákadlom je, že šampiónom sa môžete stať aj vy z pohodlia vášho domova.

Slovenská Biathlon Mania opäť útočí
 

Hra je teda príjemne prepletená akčnými zápasmi a RPG prvkami s množstvom dodatočných herných mechaník. Okrem toho umožňuje ovládať, zlepšovať a trénovať svojho biatlonistu podľa vlastného uváženia. Môžete vyhrávať turnaje a byť na vrchole svetového rebríčka, porážať aj tie najväčšie biatlonové hviezdy, testovať svoje zručnosti v turnajoch, dennej lige a svetovom pohári, či spojiť sa so svojimi priateľmi, stať sa členom klubu a zažiť boje o titul v klubových majstrovstvách. Rozhodujete o všetkom, čo sa udeje.

Slovenská Biathlon Mania opäť útočí
 

Nadšencov tohto športu vo svete pribúda a reálnych konkurentov v hernom svete biatlonu je málo. Aj preto môžeme slovenský herný projekt Biathlon Mania označiť za najúspešnejšiu a najhranejšiu biatlonovú hru všetkých čias. Lepšiu šancu zažiť úplne zadarmo vzrušujúci život profesionálneho biatlonistu skrátka nenájdete. S príchodom jej mobilných aplikácií ju pravdepodobne tak skoro nikto z trónu ani nezosadí.
Hru si môžete vyskúšať TU.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19811)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk