Podľa Sony je Aloy z Horizon: Zero Dawn PlayStation ikonou budúcnosti

Objavili sa dokonca aj informácie, že Sony so značkou Horizon ráta aj do budúcna a mohli by sme sa dočkať hneď niekoľkých pokračovaní.

pridal Gam_er 16.2.2017 o 10:08 pod hry
Podľa Sony je Aloy z Horizon: Zero Dawn PlayStation ikonou budúcnosti

HRY > NOVINKY >

Sony sa cez Nathana Drakea a Kratosa presúva k Aloy, ktorá sa pre nich stáva rovnakou ikonou do budúcnosti. Horizon: Zero Dawn je pre mnohých najočakávanejšou hrou roka, pričom sú na ňu kladené skutočne veľké očakávania. Objavili sa dokonca aj informácie, že Sony so značkou ráta aj do budúcna a mohli by sme sa dočkať hneď niekoľkých pokračovaní. 

„Máme naozaj pocit, že Horizon: Zero Dawn je skutočne vzrušujúcim a očakávaným prírastkom medzi PlayStation exkluzivity, ktorý sa k nám blíži závratnou rýchlosťou. Spravovať takéto očakávania môže byť naozaj ťažké, ale to, čo sme naozaj robili je, že sme sa snažili zamerať na veci ako živé playthroughs, ktoré vám ukázali skutočný pohľad na hru, no tiež sme chceli, aby ste videli to, čomu čelí v post apokalyptickom svete hlavná protagonistka Aloy,“ hovorí produktový manažér Sony UK, Jon Edwards. 

Na túto skutočnosť nadväzuje fakt, že už v roku 2015 bol Shuhei Yoshida nervózny z toho, kedy konečne uvidí reakcie ľudí na prvé predstavenie hry. V tom čase ešte netušil, či projekt bude pokračovať a že na E3 získa mnoho ocenení. V tom čase povedal v jednom z interview toto:

„Hlavnou postavou je žena. Od začiatku to bola hlavná vízia celého tímu, no viedli sme o tom viacero diskusií. Je riskantné prísť s hrou, kde je hlavnou postavou žena? Obavy prišli potom, čo hra vstúpila naplno do vývoja a začali sme ju interne ukazovať čoraz viac ľuďom, ktorí mali ohľadne hlavnej postavy otázky.

Takže sme s našim marketingovým oddelením začali robiť testovanie, sústredené práve na Aloy.Testovanie dopadlo tak, že reakcie na Aloy boli pozitívne z čoho sme sa cítili naozaj dobre, aj keď sme mali obmedzený počet ľudí, ktorých sme boli schopní testovať.“

Guerrilla Games už v minulosti hovorili o tom, že boli veľmi zameraní na tvorbu postavy, ktorá bude vo svete hry naozaj uveriteľná. Išlo im o zvedavý a rozhodný charakter. Stále to skončilo tak, že tvorba postavy skončila ako žena. Aloy je temperamentná, odvážna a pripravená čeliť výzvam, ktoré sú pre ňu v post apokalyptickom svete, obývanom strojmi pripravené. Sony o jej postave hovorí, že je pre nich PlayStation ikonou budúcnosti. Edwards sa tiež vyjadril k tomu, či by sa hra mohla v budúcnosti transformovať do série:

„K dnešnému dňu zatiaľ nebolo nič oznámené ale myslím, že je tu skvelý potenciál, aby sa Horizon stala pre nás skvelou značkou. Jednoducho budeme musieť počkať ako ju príjmu samotní hráči a uvidíme. Aktuálne sa zameriavame predovšetkým na predobjednávky a marketingové kampane pred štartom hry. Už teraz však môžem povedať, že čísla predobjednávok sú v súlade s očakávaniami Sony.

Našu above-the-line kampaň sme odštartovali v kinách, po boku filmov Assassin’s Creed, XXX 3 a Underworld. Budeme sa tiež sústrediť na TV a vonkajšiu reklamu mimo obrazoviek. Všetko to skombinujeme s našimi digitálnymi plánmi a budeme mať významnú kampaň, ktorá sa dotkne mnohých hráčov v UK. Okrem toho tiež plánujeme silnú kampaň hneď po štarte titulu. Vidíme Horizon ako kľúčový titul PlayStation a podporovať ho cez všetky fázy jeho životného cyklu je pre nás veľmi dôležité.“

Hra sa k nám dostane 1. marca s tým, že dnes pridáva aj pár nových obrázkov.  





Podľa Sony je Aloy z Horizon: Zero Dawn PlayStation ikonou budúcnosti   Podľa Sony je Aloy z Horizon: Zero Dawn PlayStation ikonou budúcnosti   Podľa Sony je Aloy z Horizon: Zero Dawn PlayStation ikonou budúcnosti
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, ps4, guerilla games






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk