Survival horor P.A.M.E.L.A. príde na Steam v Early Access už 9. marca

V hre je vašou úlohou prežiť napriek všetkým udalostiam, ktoré vás postretnú tým, že budete ovládať nekonvenčné technológie počas objavovania Edenu, neľútostného raja, ktorý poukazuje na nepredvídateľné dôsledky túžob ľudstva po technologickom a biol

pridal Gam_er 24.2.2017 o 17:12 pod hry
Survival horor P.A.M.E.L.A. príde na Steam v Early Access už 9. marca

HRY > NOVINKY >

Nezávislé vývojové štúdio NVYVE oznámilo, že P.A.M.E.L.A., first person, open world, sci - fi survival horor započne svoju Early Access fázu na Steame 9. marca. V hre je vašou úlohou prežiť napriek všetkým udalostiam, ktoré vás postretnú tým, že budete ovládať nekonvenčné technológie počas objavovania Edenu, neľútostného raja, ktorý poukazuje na nepredvídateľné dôsledky túžob ľudstva po technologickom a biologickom pokroku. 

„Pred niekoľkými rokmi sme založili NVYVE Studios, s cieľom vytvoriť survival žáner, ktorý stavia na ručne vytvorenom sci - fi zasadení, aby sme priniesli úplne jedinečný zážitok. Early Access vydanie na Steame je vyvrcholením týchto rokov a bude tvoriť základ pre hru, ktorá vyzve hráčov, aby prežili v nehostinnom meste Eden. P.A.M.E.L.A. je pre nás prvý veľký krok, ktorý vidíme ako začiatok prinášania dlhého radu kvalitných titulov z našej produkcie,“ hovoria vývojári. 

P.A.M.E.L.A. začína v momente, kedy sa vaša postava prebudí z cryospánku, v padlom a utopickom meste Eden. Tam stretávate umelú inteligenciu menom Pamela, ktorá vám poskytuje informácie o tom, ako v meste prežiť, no zároveň vám prepožičiava aj svoje zosilnené schopnosti. Popri tom, ako budete preskúmavať Eden a nahliadať do života občanov mesta prostredníctvom identifikovateľných dátových protokolov, objavíte tragické pozadie príbehu pádu mesta a naučíte sa niečo o spôsobe života tamojšej spoločnosti.    

Skúmanie mesta vám ponúkne viac ako 200 unikátnych kúskov lootu a zdrojov, od potravín, cez stavebné materiály až po hi - tech zbrane a upgrady. V meste budete konfrontovaní šialenými občanmi, ktorí sú zasiahnutí bioligickou chorobou. Tí sú vytvorení tak, aby v dôsledku ich bolesti a postihnutia chorobou reagovali absolútne nepredvídateľne, čo podľa autorov predstavuje impozantnú a trýznivú hrozbu pre hráčov. 

Súčasťou vášho arzenálu bude AARM UI holografický systém, ktorý vám priamo v hernom svete poskytne rozhranie plynule zvyšujúce vaše ponorenie do hry, pričom bude tiež budovať napätie počas súbojov. Vylepšovanie tohto holografického systému pomocou zbierania rôznych upgradov vylepší vašu obranu, útok a zvýši vaše šance na prežitie. V hre budú prítomní aj smrtiaci droidi, ktorí tvrdo zareagujú na každý váš negatívny krok voči mestu. Okrem toho budú mať na hru spád aj vaše rozhodnutia, pri ktorých budete musieť premýšľať nad ich dôsledkami skôr, než sa akokoľvek rozhodnete. 





Survival horor P.A.M.E.L.A. príde na Steam v Early Access už 9. marca  Survival horor P.A.M.E.L.A. príde na Steam v Early Access už 9. marca  Survival horor P.A.M.E.L.A. príde na Steam v Early Access už 9. marca
Survival horor P.A.M.E.L.A. príde na Steam v Early Access už 9. marca  Survival horor P.A.M.E.L.A. príde na Steam v Early Access už 9. marca
Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19490)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk