Čo ukázala otvorená beta Ghost Recon Wildlands?

Otvorená beta Ghost Recon Wildlands ukázala nové územie a nové možnosti.

pridal saver 26.2.2017 o 10:14 pod hry
Čo ukázala otvorená beta Ghost Recon Wildlands?

HRY > NOVINKY >

Ghost Recon Wildlands sa blíži a Ubisoft teraz už všetkým hráčom umožnil všetkým hráčom vyskúšať si čo ich čaká. Oproti uzavretej bete autori teraz prostredie rozšírili o novú časť územia a spolu s tým aj nové možnosti.

Stále začínate od začiatku príbehu kedy sa dostávate do prostredia hry, spoznávate miestny odboj a kartel ktorý všetko ovláda. Začína vaša úloha oslobodiť celé prostredie a to tým, že postupne budete likvidovať vodcov jednotlivých území. Teraz sú tu už dve prostredia spolu s ich primárnymi a vedľajšími misiami.

Čo ukázala otvorená beta Ghost Recon Wildlands?

Druhé územie nám ukázalo hlavne rozmanitosť prostredí aké môžeme čakať. Oproti pôvodnej lesnej časti  teraz pribudlo pustejšie prostredie prechádzajúce do zasnežených hôr. Všetko vyzerá parádne, aj keď to ukázalo že hra bude rozsiahla a niekedy bude presúvanie do nových lokalít zdĺhavé. Na druhej strane za každým rohom je tu helikoptéra a teraz už nové prostredie pridalo aj lietadlá (ktoré môžete ukradnúť kartelu).  Zároveň ukázalo aj ďalšie ohrozenia ako odstreľovanie raketami zo zeme. Ďalšie územia budú zrejme ponúkať stále silnejšie zbrane. 

Uvidíme ako dokáže plná hra zaujať a vyvíjať sa, aby to neupadla do stereotypu. V zásade však demo ukázalo presne čo môžete čakať a ak vás to nebavilo plná hra sa už nezmení. Je to titul pre sandbox hráčov, ktorí si chcú vychutnávať voľnosť, či už sami alebo s priateľmi v kooperácii.

Čo ukázala otvorená beta Ghost Recon Wildlands?

Z vizuálneho hľadiska základ ostal z uzavreté bety teraz vyzerá, že lepšie optimalizovaný a upravený. Pribudli nové možnosti na PC, kde teraz už ultra nastavenia s ultra textúrami berie 4.5GB pamäte a teda na kartách s menej pamäťou je lepšie dať very high textúry kde je zaplnenie pamäte 3.5GB. Tam je rozdiel aj tak pri 1080p minimálny. Sú stále pekné a žiaľ stále miestami vidieť ako sa neskoršie načítavajú. Zrejme nejaký optimalizačný problém, dúfajme, že to postupne zafixujú. Mimo toho však engine ide pekne a hru rozbehnete aj na slabších kartách a na ultra so zníženými textúrami ide teraz okolo 40 fps aj na GTX970.  

Čo ukázala otvorená beta Ghost Recon Wildlands?

Hra vychádza už takmer o týždeň a uvidíme ako sa vykryštalizuje ako celok. V každom prípade čakajú nás rozsiahle prostredia, tímová hra, množstvo zbraní a vozidiel a taktické prístupy k úlohám. Hra v tomto štýle momentálne nie je a tak pekne obohatí ponuku. Je to ako realistickejšie podané Just Cause, s väčšou rozmanitosťou a aj s kooperáciou. Určite nesadne každému, ale tí, ktorým sadne majú o desiatky hodín zábavy postarané.





Čo ukázala otvorená beta Ghost Recon Wildlands?  Čo ukázala otvorená beta Ghost Recon Wildlands?
Páči sa mi!

Zaradené pod: beta






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk