Batman Arkham Insurgency by sa mal odohrávať 3 roky po Origins, nebude chýbať Batmobil a ďalšie veci

Nové úniky informácií prezrádzajú množstvo zaujímavých detailov o ďalšom pokračovaní Batman Arkham série

pridal Gam_er 25.2.2017 o 15:41 pod hry
Batman Arkham Insurgency by sa mal odohrávať 3 roky po Origins, nebude chýbať Batmobil a ďalšie veci

HRY > NOVINKY >

Vývojári úspešnej Akrhamskej série Rocksteady, dali po hrách Batman Arkham Knight a Batman Arkham VR niekoľko krát najavo, že po týchto tituloch so sériou končia. To však neznamená, že sa nových hier s netopierím mužom už nedočkáme. Na novej Batman Arkham hre má pracovať Warner Bros Montreal, ktorý je zodpovedný za hru Batman Arkham Origins. Práve s Montrealským štúdiom súvisia nové úniky informácií, ktoré prezrádzajú množstvo zaujímavých detailov k novej hre. 

Podľa týchto únikov sa má nová hra volať Batman Arkham Insurgency a pôjde o priame pokračovanie Batman Arkham Origins. Tento titul bude rovnako obsahovať aj Batmobile, ktorý však neponúkne bojový režim známy z Arkham Knight. Okrem toho tu nebude chýbať rozšírený bojový systém, nové oblasti Gothamu a mnoho ďalšieho. Uniknuté dokumenty hru popisujú v nasledujúcich bodoch:

  • Názov hry je Batman: Arkham Insurgency, odohráva sa 3 roky po Arkham Origins a je postavená na rovnakom engine ako Arkham Knight, pričom je vo vývoji od roku 2014
  • V hre bude prítomný Batman a Dick Grayson ako Robin, pričom obaja budú hlavné a hrateľné postavy
  • Titul je zasadený do predtým neprístupnej, pobrežnej oblasti Gothamu, ktorá je zhruba v rovnakej veľkosti, ako 3 ostrovy z Arkham Knight na vonkajšej strane. Interiéry boli podstatne rozšírené takže v hre bude možné dostať sa do väčšiny stavieb. Prostredníctvom rýchleho cestovania budú dostupné aj Batcave a Wayne Manor. 
  • Príbeh sa bude odohrávať okolo masového úniku väzňov z Blackgate a Arkham Asylum, a niekoľkých teroristických útokov po celom meste, ktoré majú za následok zablokované GCPD mimo segmentu Gothamu, nad ktorým polícia úplne stratila kontrolu. Práve táto oblasť bude hlavným hrateľným priestorom a popri mnohých zločincoch tu bude aj mnoho väznených civilistov, ktorých budú musieť Batman s Robinom zachrániť. 
  • V hre bude Batmobile, ktorý prešiel kompletnými zmenami. Neponúkne žiadny špeciálny bojový režim a jeho ovládanie bolo upravené tak, aby tieto zmeny kompenzovalo. Boje väčšinou zostávajú v rovine naháňania, narážania, obratnosti, pričom bude súperov možné aj konfrontovať za pomoci rakiet, EMP, silného navijaku a zopár ďalších nových zbraní.
  • V hre bude prítomný tiež Dual play, ktorý však prešiel niekoľkými zmenami. Odstránené boli Dual takedown ukončenia, no autori zase pridali celý rad špeciálnych pohybov a iných komb. Týmto mechanikám bude k dispozícii celý strom vylepšení. 
  • Bojový systém bol v hre rozšírený tak, aby lepšie prispôsobil hrateľnosť k bojom jeden na jedného. Stále pôjde o rytmus založený na tom, aby ste v správnom čase stlačili príslušné tlačidlá, no celé to bude zložitejšie než obrana / útok v predchádzajúcich hrách.
  • Owlman a jeho organizácia Court of Owls budú hlavní záporáci hry. V súvislosti s Owlmanom a príbehom hry unikli aj spoilery, ktoré tu nebudeme rozvádzať, no ak ste zvedaví môžete si ich prečítať na priloženom obrázku pôvodného dokumentu.
  • Medzi ostatných zločincov v hre budú patriť Maxie Zeus, Dollmaker, Killer Moth, Anarky, Two-Face, Blockbuster, Ventriloquist, Cornelius Stirk, Tweedledee and Tweedledum, Dusan al Ghul, Mad Monk, Dala, Riddler a áno, Joker. Ten bude tiež figurovať v určitej fáze príbehu, ktorá ukáže, že pomohol organizovať hromadné úteky z Arkham Asylum. Nie je však hlavným záporákom ale skôr významnou vedľajšou postavou, ktorá pracuje pre seba, no niekedy pomôže aj Batmanovi a Robinovi v prípade, kedy mu to samému prospeje. 
  • Hlavné kontakty v hre sú Alfred a Lucius Fox. V niektorých vedľajších misiách vám však pomôže aj Barbara Gordon, ktorá prechováva zamilovanosť k Robinovu, no ten ju však neopätuje. 
  • Na rozdiel od Arkham Knight si hra teraz kladie za cieľ ponúknuť skutočné boss súboje

Vzhľadom k tomu, že tieto úniky pochádzajú z anonymného zdroja, musíte ich brať s určitou rezervou minimálne dovtedy, kým nepríde oficiálne oznámenie hry. Toho by sme sa podľa insidera mali dočkať už 8. marca. O všetkom vás budeme samozrejme informovať. 





Batman Arkham Insurgency by sa mal odohrávať 3 roky po Origins, nebude chýbať Batmobil a ďalšie veci
Páči sa mi!







Batman Arkham Insurgency by sa mal odohrávať 3 roky po Origins, nebude chýbať Batmobil a ďalšie veci
PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Warner Bros / Warner Bros
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania:  2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17921)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk