Týždenník - Switch sa blíži

Mobilný svetový kongres začína a spolu s ním budúci týždeň príde GDC konferencia, a aj vydanie Nintendo Switch, takže o novinky máme postarané. Mobilné predstavovania už začali.

pridal saver 26.2.2017 o 21:39 pod hry
Týždenník - Switch sa blíži

HRY > NOVINKY >

Mobilný svetový kongres začína a spolu s ním budúci týždeň príde GDC konferencia, takže o novinky máme postarané. Mobily už svoje predstavovanie začali, už tu máme ponuku Nokie s 3310 remakom, a novými 3, 5, 6 smartphonmi, s ktorými Číňania dúfajú, že prerazia vďaka značke. LG predstavilo G6 mobil so zvláštnym pomerom strán displeja 2:1, ale aj s HDR a Blackberry rovnako vracia späť jednu klasiku a to tlačidlovú klávesnicu, teraz ju spojí so zabezpečenou verziou Androidu.

Keď sme pri hardvéri, ten bude pokračovať ešte predstavovaním mobilov a tabletov, ale presunie sa to aj na nové grafické karty, kde hlavne 28. februára predstaví karty ako AMD, tak aj Nvidia (GTX1080ti), plus AMD priblíži aj procesory. Rovnako prichádza Nintendo Switch, ktoré má dátum vydania na 3. marca a práve malo predpremiéru v Prahe. Ukázalo tam niekoľko hier a aj celkové fungovanie systému. Mimochodom, niektoré preview sa sťažovali na občasné vypadávanie pripojenia ľavého ovládača v pre-release konzolách. Na predvádzačke v Prahe sme o tom aj diskutovali, ale problémy sa tam nevyskytli. Uvidíme, či bude vo finálnych konzolách všetko v poriadku.

   

Z hier sme tu mali ohlásené nové DLC pre Resident Evil 7, v ktorom bude Chris Redfield a hlavne bude zadarmo. Ukázala sa nám Zelda na nových záberoch a objavila sa informácia, ktorá naznačuje, že Death Stranding môže byť v otvorenom svete a aj s multiplayerom. Pozitívnejšia informácia prišla o Mass Effect: Andromeda, ktorá hovorí, že hra je už dokončená a už má aj požiadavky na PC.

   

Tento víkend sme tu mali aj otvorenú betu na Ghost Recon: Wildlands, ktorá ukázala rozsiahly svet, ktorý je skutočne pekne spracovaný, ale jeho rozsiahlosť môže viesť k stereotypu. Uvidíme, čo ponúknu samotné misie. V zásade však beta presne ukázala, čo môžete čakať. Ak sa vám to páči, môžete do toho ísť. Vychádza už o týždeň. Rovnako vychádza Horizon :Zero Dawn, ktoré už dostalo recenzie a priemerom je na 8.8/10.

Objavili sa aj informácie o novom Batman: Arkham Insurgency titule, ktorý by sa mal odohrávať tri roky po Origins. A z leakov tu máme aj potvrdené Middle-Earth: Shadow Of War, pokračovanie Shadow of Mordoru, to si zahráme už v auguste. Plus čoskoro vyjde aj nový Prey, ktorý nám v novom traileri ukázal možnosť zmeniť sa na rôzne predmety.

   

Z recenzií sme sa pozreli na Halo Wars 2, pokračovanie zaujímavej Halo stratégie. Zrecenzovali sme aj War Thunder. Z menších hier dostali recenziu Knee DeepToby: The Secret Mine a Psychonauts in the Rhombus of Ruin. Nakoniec z hardvéru sme sa pozreli na Sound BlasterX Katana a pridali sme aj interview s CD Projektom a ich živote po Zaklínačovi 3.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19837)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk