Mass Effect Andromeda ponúka množstvo ďalších informácií, ukazuje customizáciu

Mass Effect Andromeda sa k nám už rúti závratným tempom a vývojári z BioWare pokračujú zverejňovaním ďalších informácií.

pridal Gam_er 6.3.2017 o 8:42 pod hry
Mass Effect Andromeda ponúka množstvo ďalších informácií, ukazuje customizáciu

HRY > NOVINKY >

Mass Effect Andromeda sa k nám už rúti závratným tempom a vývojári z BioWare pokračujú zverejňovaním ďalších informácií, o ktorých nám ešte nestihli povedať. Tie dnešné nám obstarali kreatívny riaditeľ Mac Walters, vedúci dizajnér Ian Frazier a producent Fernando Melo. 

V prvom rade sme sa dozvedeli viac podrobností o zasadení hry. Tá sa odohráva v jednej skupine hviezd s názvom Heleus. Rovnako, ako v predchádzajúcich dieloch Mass Effect trilógie, aj tu môžete cestovať vrámci skupiny týchto hviezd. Planéty, ktoré budú otvorené k prieskumu sú veľké, bohaté a plné príbehov, postáv, súbojov či rôznych aktivít. Existuje tu tiež mnoho misií, hubov či loyalty questov. Sara a Scott Ryder sú dialógovo mimo romancu skutočne rozdielny, pretože tím sa snažil o to, aby tieto postavy boli viac než len obyčajné klony rozdielnych pohlaví. 

Možnosti romance nie sú obmedzené len na vašu posádku, nakoľko v hre existuje neurčitý počet potencionálnych partnerov mimo váš tím. Ian Frazier spomenul, že niekoľko jeho obľúbených romancí zažil mimo členov posádky, takže by možnosti v tomto smere mali byť minimálne dve. Levelovanie bude dostupné ako u hráčov tak aj u ostatných členov tímu, ktorí budu môcť rovnako čerpať svoje body. Čo sa týka jednotlivých planét, môžete prispieť k výraznému zvýšeniu ich životnej úrovne, no to neznamená, že sa tieto planéty stanú imúnne voči rôznemu nebezpečiu. Získate však iné spôsoby, ako sa s týmto nebezpečím vysporiadať. 

Väčšina brnenia v hre pre jedného hráča sa člení na hlavu, paže, hrudník a nohy, pričom si jednotlivé kusy brnenia môžete kombinovať. Bude tu tiež "full body" armor, ktorý si však budete môcť prispôsobiť farbami a vzormi. Tiež sme sa dozvedeli, že ovládače na PC budú zahŕňať aj asistenciu mierenia, ktorú si však budete môcť vypnúť. V neposlednom rade sa k nám dostávajú nové obrázky z multiplayeru. Tie ukazujú customizáciu alebo ak chcete úpravy vašej postavy, medzi ktoré patrí napríklad farebné koliesko pre brnenie a ďalšie záležitosti. 

Mass Effect Andromeda ponúka množstvo ďalších informácií, ukazuje customizáciu

Mass Effect Andromeda ponúka množstvo ďalších informácií, ukazuje customizáciu

Mass Effect Andromeda ponúka množstvo ďalších informácií, ukazuje customizáciu

BioWare tiež tento týždeň potvrdili, že vzhľadom na blízkosť vydania hry sa už nebude konať multiplayerová beta, nakoľko by sa nestihla dôkladne vyhodnotiť. Vykonané však bolo rozsiahle testovanie a tiež bolo potvrdené, že multiplayer bude využívať peer-to-peer systém pripojenia. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: bioware, ea, mass effect






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19895)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk