Save the Light, titul zo Steven Universe, dorazí na konzoly ešte tento rok

Hra je tiež navrhnutá tak, aby slúžila ako vstupný bod pre hráčov, ktorým Steven Universe nie je známe a zároveň dáva skvelý priestor pre fanúškov, ktorí tu nájdu nejedno prekvapenie.

pridal Gam_er 10.3.2017 o 17:35 pod hry
Save the Light, titul zo Steven Universe, dorazí na konzoly ešte tento rok

HRY > NOVINKY >

Rebecca Sugar - autorka Steven Universe na Carton Netwoork, najpredávanejšia autorka podľa New York Times a nominantka na cenu Emmy, sa aktuálne podieľa na vývoji Save The Light. Ide o novú konzolovú hru, ktorá je inšpirovaná svetovým fenoménom Steven Universe a ktorá dorazí tento rok na PS4 a Xbox One, pričom pôjde o pokračovanie mobilnej hry Attack the Light z roku 2015. 

Na oboch týchto hrách pracovali Grumpyface Studios a vydavateľom je v tomto prípade Cartoon Network. Save the Light malo však jednoducho príliš veľký koncept, ktorý nestačil na obrazovky mobilných telefónov, čo autorov viedlo k tomu, že hru prinesú rovno na aktuálne konzoly. Čo je však Save the Light? Jediné, čo zatiaľ vieme je to, že ide o unikátne RPG, ktoré kombinuje prvky real-time a ťahového súbojového systému. Hráči môžu prispôsobiť svoju party použitím rôznych postáv zo seriálu Steven Universe, ako aj hrať podľa originálneho scenáru z pera Rebeccy Sugar. 

Tá sa na hre aktívne podieľala, takže na fanúšikov čaká množstvo prekvapení. V porovnaní s Attack the Light pôjde o väčšiu a hlbšiu hru, ktorá ponúkne oveľa epickejšie dobrodružstvo určené jedine pre konzoly. Vývojári tým majú na mysli fakt, že sa dočkáme aktualizovaného bojového systému, plne prispôsobiteľného výberu charakteru, väčšieho dôrazu na prieskum a puzzle v 3D prostredí a úplne nového príbehu. Hra je tiež navrhnutá tak, aby slúžila ako vstupný bod pre hráčov, ktorým Steven Universe nie je známe a zároveň dáva skvelý priestor pre fanúškov, ktorí tu nájdu nejedno prekvapenie. 

Príbeh sa točí okolo momentu, keď príde do Beach City záhadný bojovník, ktorý ukradne mocnú zbraň. Steven a Gems musia cestovať za hranice Beach City, aby bojovali s armádou desivých bytostí a zastavili záhadného bojovník, pričom musia tiež zachrániť svetlo.





Save the Light, titul zo Steven Universe, dorazí na konzoly ešte tento rok  Save the Light, titul zo Steven Universe, dorazí na konzoly ešte tento rok
Páči sa mi!







Save the Light, titul zo Steven Universe, dorazí na konzoly ešte tento rok
Xbox One
PS4

Vývoj: Grumpyface Studios
Štýl: Adventúra
Dátum vydania:  2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19904)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk