Marvel diskutuje o budúcnosti svojich hier, vzťahoch s vývojármi a možnom prepojenom vesmíre

Komiksový gigant sa chystá naplno popri filmoch a TV seriáloch preraziť aj v hernom priemysle. V súvislosti s tým práve prezradil svoje plány. Načo sa môžeme tešiť?

pridal Gam_er 13.3.2017 o 22:23 pod hry
Marvel diskutuje o budúcnosti svojich hier, vzťahoch s vývojármi a možnom prepojenom vesmíre

HRY > NOVINKY >

Prítomnosť Marvelu v hernom priemysle neustále rastie. Tento multimediálny gigant rastie a jeho silu môžete očakávať ako v TV, tak vo filmoch a ďalším cieľom Marvelu je postupne preraziť aj na poli herného biznisu, kde vďaka Batman Arkham sérii ťahá za nitky zatiaľ viac konkurenčné DC Comics. O budúcnosť Marvel hier sa s nami v nedávnom rozhovore podelil ich šéf Bill Rosemann, ktorý hovoril o budúcnosti Marvelu a tiež o tom, čo očakávajú od značiek ako Guardians of the Galaxy, Spider-Man, či nedávno oznámeného The Avengers Project.

Rosemann bol požiadaný, aby povedal, ako vyberajú vývojárov pre svoje hry, v ktorých nám budú prednesené unikátne postavy superhrdinov z dielne Marvelu. Ich filozofiou budúcnosti v tomto smere je, že sa budú snažiť uzatvárať tie najlepšie partnerstvá s najlepšími vývojármi, ktorí budú pracovať na hrách týkajúcich sa ich najlepších postáv, pričom tieto hry budú hráčom prinesené v najlepšom možnom čase. Okrem toho sa tiež snažia vyhnúť herným adaptáciám filmov, ktoré by mohli byť príliš zložité. Marvel tentokrát do tvorivého procesu ohľadne hier vkladá skutočne mnoho, čo by sme mali spoznať najmä v porovnaní oproti minulosti. 

„Sme veľmi kooperatívni a hľadáme partnerov, ktorí sú na tom rovnako ako my a chceme po ich boku stáť každý deň. Z predchádzajúcich skúseností môžeme povedať, že naozaj veľmi záleží na partnerovi. Každé štúdio totiž pracuje odlišne. Chceme však, aby každý z našich partnerov priniesol s našou licenciou svoju vlastnú hru, ktorá naplní jeho víziu, ukáže hráčom, prečo je odlišná a prečo ju hrať podobne, ako sa nám to podarilo s hrami od Telltale Games.

Chceme priniesť niečo nové, no zároveň sa chceme zavďačiť aj našim dlhoročným fanúšikom. Chceme dosiahnuť skutočné hry, ktoré prinesú pravdivé postavy, pravdivé lokácie a zároveň naplniť očakávania všetkých, ktorí milujú Marvel. Na nás a našich príbehoch sú zábavné najmä odlišnosti. Keď sa pozriete na filmy, Ant-man je o lúpeži, Guardians sú sci-fi a Doctor Strange je o nadprirodzene. Tieto filmy majú tiež rôzne prvky, no spája ich jedna kľúčová vec a to fakt, že sú superhrdinské. Sú inšpiratívne a prístupné. Okrem toho sú tiež zábavné a príbehom dokážu upútať,“ hovorí Rosemann.

Ten okrem toho čelil aj otázke, či Marvel chce, aby sa všetko jeho plánované hry odohrávali v rovnakom, resp. prepojenom univerze. Filozofia Marvelu je v tomto prípade taká, že chce vystupovať ako  pro-developer. Nechce do ničoho vývojárov nútiť a tlačiť na nich, aby do pripravovaných hier nasilu vkladali určité znaky či udalosti, ktoré by prepájali rôzne hry dohromady. Vedenie Marvelu chápe, že by to pre vývojárov mohlo byť v mnohých prípadoch ťažkým orieškom. Prepojenie teda záleží od partnerov a len oni rozhodnú, či by bol tento krok pre ich hry prínosom alebo nie. 

Táto možnosť teda nie je vylúčená, ale aktuálne sa chcú zamerať na každú hru osobitne a nechať ju rozprávať svoj vlastný a kompletný príbeh tak, aby hráči nemali pocit, že dostali niečo, čo sa im zdá neúplné a nútilo by ich to kúpiť ďalší produkt len preto, aby sa dostali ku kompletnému príbehu. Budúcnosť Marvelu v hernom priemysle je zdá sa jasne nalinajkovaná a už teraz je vo vývoji viacero zaujímavých aj neoznámených titulov. Z ohláseným tam je Spiderman, Avengers alebo Guardians.





Páči sa mi!

Zaradené pod: marvel






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk